Alina Vidican şi Valentina Pelinel, scandal pentru vila lui Borcea

Valentina Pelinel, sursa de nelinişte a Alinei Vidican


Întrebată despre acuzaţia rivalei sale, care susţine că vânează averile bărbaţilor, Valentina a răspuns: "Să o luăm gradual. Păi, averea cui am luat-o eu până acum? Din căsnicia anterioară, nu am plecat cu nimic, din contră, am avut numai datorii! În plus, voi mă ştiţi, toată viaţa mea, am muncit pentru fiecare bănuţ, m-am întreţinut singură. De la vârsta de 15 ani, am plecat în America, am lucrat cu cele mai mari case de modă din lume şi mi-am câştigat singură existenţa.

Mi-am cumpărat acolo singură un apartament la New York şi am plătit zeci de mii de dolari, anual, pe impozite în State, lucru verificabil, pe care îl pot dovedi oricând cu acte. În concluzie, nu înţeleg astfel de afirmaţii."

"Eu sunt Valentina Pelinel prin ceea ce am realizat în carieră mea şi niciodată prin asocierea cu vreun bărbat", a precizat vedeta.

Deşi Valentina Pelinel a negat de fiecare dată că ar fi însărcinată cu Cristi Borcea, faptul că ea întreţine speculaţiile asupra acestui subiect şi nu dezvăluie identitatea tatălui copilului pe care îl va aduce pe lume pune presiune pe soţia lui Borcea.
În plus, situaţia fostului şef dinamovist, aflat în detenţie, o pune pe Alina Vidican în dezavantaj.

Fiecare "manevră" a Valentinei are un efect puternic asupra poziţiei sale, care pare să se surpe de la o lună la alta. Descinderea fotomodelului în curtea vilei din Pipera, coroborată cu plecarea rapidă în SUA a Alinei, indică faptul că soţia lui Borcea a trebut pe planul doi şi că divorţul este iminent. Iar această situaţie îi pregăteşte Valentinei terenul pentru viitorul pe care vrea să şi-l asigure ei şi copilului său.


Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ilona pe 29 Apr 2016, 11:53
    Disperarea ca e falita o face sa se agate de un nabab!

    Oricum am intui acest scandal si aceasta sintagma "amanta la amanta la sotie" o scoate in culpa , 100%, pe aceasta pelinel, care, nediplomata fiimd, recunoaste ca nu are casa si vrea un viitor SIGUR pentru fiul ei, deci, langa un om megapotent, sa o mai scoata din executare silita, si pe mama sa. Un lucru este clar, desi, ALINA e prima"spargatoare de cuib", numai ca ALINAl-a asteptat cca 8 ani ca sa o ia de nevasta, l-a iubit sufocant si il iubeste, si mai mult pe acest FANTE, taticul ingerasilor ei, pe cand peinealca s-a exprimat de cateva ori ca vrea stabilitate si o viata megaconfortabila pentru ea si fiul ei". Deci, e clar ca la ea este INTERESUL material, financiar si, daca ajungi sa ai acest confort sa-mi spuna mie orice feinina "Cum sa nu iubesti mascului", care iti ofera o asa stabilitate si un asemenea CONFORT????????????????????????????? CUM? Alina are BILA alba, data de romanii credinciosi, onesti, truditori si morali! PUNCT!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod