Alina Vidican şi Valentina Pelinel, scandal pentru vila lui Borcea

Vestea că Valentina Pelinel a intrat în curtea vilei din Pipera a înfuriat-o pe soţia lui Borcea


Enervată de îndrăzneala Valentinei de a călca în curtea ei, Alina Vidican a atacat-o virulent. "Şi la Boureanu a venit în casa unde el a stat cu fosta soţie, acum vrea să se mute în casa mea. Valentina Pelinel nu a fost în stare să-şi facă o casă, stă şi pândeşte şi vrea casele construite şi muncite de altele. Asta este Pelinel. Vânează averi", a declarat ea pentru Click!.

"Eu cu Cristi am construit două case şi ea acum mă aruncă în stradă cu doi copii.

Vrea să se instaleze la masa pusă. Dacă îmi lipseşte ceva din casă, şi un fir de aţă, o să sun la poliţie", a mai spus ea, foarte revoltată.

Aflată la distanţă de casă, soţia lui Borcea nu mai poate controla situaţia, iar în lipsa ei Valentina a preluat puterea. Până în urmă cu câteva săptămâni, fotomodelul a locuit într-un penthouse de lux situat în Cartierul Francez, pentru care Cristi Borcea plătea lunar o chirie de 3.000 de euro, însă constrâns de problemele financiare, acesta şi-a mutat amanta în casa din Pipera, scrie ziarul citat.
Ea s-a mutat acolo din apartamentul obişnuit, situat în Militari, în care stătea după divorţul de Cristian Boureanu.
Mai mult, Pelinel are maşină cu un şofer, care îi face şi cumpărăturile, iar angajaţii de la vilă execută ordinele ei, aşa cum a dispus Borcea, notează Click!.

Valentina Pelinel neagă, însă, acuzaţiile Alinei: "Eu locuiesc într-un apartament închiriat, nu în vreo vilă sau un penthouse, aşa cum se speculează. Mi l-am şi aranjat cu mare drag pentru băieţelul meu, care va veni pe lume în curând, şi sunt foarte mulţumită de modul în care a ieşit totul", a spus ea pentru wowbiz.ro.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ilona pe 29 Apr 2016, 11:53
    Disperarea ca e falita o face sa se agate de un nabab!

    Oricum am intui acest scandal si aceasta sintagma "amanta la amanta la sotie" o scoate in culpa , 100%, pe aceasta pelinel, care, nediplomata fiimd, recunoaste ca nu are casa si vrea un viitor SIGUR pentru fiul ei, deci, langa un om megapotent, sa o mai scoata din executare silita, si pe mama sa. Un lucru este clar, desi, ALINA e prima"spargatoare de cuib", numai ca ALINAl-a asteptat cca 8 ani ca sa o ia de nevasta, l-a iubit sufocant si il iubeste, si mai mult pe acest FANTE, taticul ingerasilor ei, pe cand peinealca s-a exprimat de cateva ori ca vrea stabilitate si o viata megaconfortabila pentru ea si fiul ei". Deci, e clar ca la ea este INTERESUL material, financiar si, daca ajungi sa ai acest confort sa-mi spuna mie orice feinina "Cum sa nu iubesti mascului", care iti ofera o asa stabilitate si un asemenea CONFORT????????????????????????????? CUM? Alina are BILA alba, data de romanii credinciosi, onesti, truditori si morali! PUNCT!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod