Alina pleacă, Pelinel rămâne: Soţia lui Borcea s-a dus în America

După ce l-a vizitat la penitenciar, nevasta fostului şef dinamovist şi-a luat cei doi copii şi s-a îmbarcat vineri dimineaţă în cursa spre Miami.

Alina Borcea (30 de ani) a ajuns la ora 5:30 dimineața în aeroportul internaţional Henri Coandă, cu foarte multe bagaje, cu cei doi copii, George Alexandru (4 ani) și Gloria Elena (9 ani), dat însoţită şi de un bodyguard şi de două bone.

Îmbrăcată lejer și trezită cu noaptea în cap, Alina a stat o oră la check-in fiindcă nu își mai găsea actele, apoi a alergat după copii. Soţia lui Borcea părea că se mută în Miami, scrie ziarul Click!. Ea a început să mute diverse lucruri dintr-un bagaj în altul și a plătit supliment de bilet pentru greutatea care depăşea limita fixată de compania aeriană.

Deşi era obosită, Alina Borcea a alergat de colo-colo prin aeroport, iar în cele din urmă s-a îmbarcat în avion cu tot alaiul, scrie ziarul citat.

Cei doi copii pe care Alina Vidican îi are cu Cristi Borcea sunt cetăţeni americani.

Apropiaţii Alinei, citaţi de Click!, spun că băieţelul este foarte afectat de lipsa tatălui său şi că după fiecare vizită la penitenciar suferă foarte mult.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod