Alina Eremia şi Diana Dumitrescu fac shopping în al 9-lea cer

Alina Eremia si colectia Moja By Alina Eremia, Diana Dumitrescu si ale sale cele mai noi cutii D’Box, Dana Rogoz si gentile Moon, cartea „Ramai la masa, Retete de suflet pentru cei dragi””semnata Laura Cosoi, Ioana Ginghina si atelierele de teatru pentru copii MiniArtShow, vor fi prezente in acest weekend la targul Cloud No 9 Pop-up Store.
Diana Dumitrescu a lucrat intens in ultima perioada la cele mai noi modele de cutii, de aceasta data cu inspiratii florale, animate, foarte vesele si potrivite pentru primavara: „ Am pregatit atat modele de primavera cat si de Paste, majoritatea sunt cu flori si iepurasi. Pot fi cele mai frumoase cadouri pentru parinti sau copii, sunt foarte incantata”, declara actrita.

Alina Eremia spera ca noua colectie sa aiba succes in randul tinerelor din Romania: “Lookurile variaza de la smart-casual, purtate cu o pereche de sneakers, o provocare venita din partea designerilor internationali, pana la outfituri glam, perfecte pentru o seara in oras sau o iesire in club.
Am pus accent pe combinatia alb-negru, care nu da gres niciodata, si rosu, culoarea pasiunii, perfecta pentru noul sezon”
, declara membra trupei LaLa Band.

„'Ramai la masa?' este jurnalul meu culinar, modul in care imi petrec timpul liber. Cartea aceasta reprezinta stilul meu de viaţă, exprimarea bucuriei de a te hrăni echilibrat, dar si de a trăi armonios, cu pasiune şi iubire”, spune Laura Cosoi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod