Alexandra Uşurelu va susţine, la Green Hours, două spectacole alături de Muse Quartet

Alexandra Ușurelu aduce unul dintre cele mai spectaculoase show-uri multimedia din România în grădina Green Hours. Pentru prima oară, publicul din București va putea vedea videomapping pe fațada interioară a clădirii emblematice a celui mai vechi club de jazz din București, în cadrul a 2 concerte eveniment cu band-ul său și cvartet de corzi.
După turneul “Înconjurul Lumii” împreună Trupa Vunk, desfăşurat în 23 de oraşe din România şi în Chişinău, Alexandra Uşurelu continuă seria concertelor împreună cu Muse Quartet cu două evenimente în două zile consecutive, în Bucureşti, intitulate “Două Poveşti”.

Concertele vor avea loc în Grădina Green Hours de pe Calea Victoriei în zilele de 27 şi 28 iunie, începând cu ora 20:30 și se anunță a fi singurele concerte în București ale Alexandrei Ușurelu în această vară.
Timp de 80 de minute, Alexandra va cânta toate cântecele incluse pe albumul “La capătul lumii” cu aranjamente scrise special de Bobby Stoica pentru cvartet de corzi, dar şi câteva cântece noi care se vor regăsi pe următorul album al artistei.

Alături de Alexandra vor urca pe scenă Muse Quartet (Alina Horez - vioara I, Nicoleta Petre - vioara a II-a, Maria Coltatu - viola şi Corina Ciuplea - violoncel), Bobby Stoica la pian, Costin Oprea la chitară şi percuţionistul Florin Romașcu.
Cele patru “muze” din Muse Quartet au mai colaborat cu Alexandra Uşurelu la imprimarea aranjamentului de corzi pentru cântecul “Mai bine în doi”, lansat la începutul lunii mai.

Prețul biletelor este de 50 de lei în avans și 60 de lei în ziua concertelor și se pot achiziționa de pe bilet.ro sau de la Green Hours (Calea Victoriei nr 120). Rezervări se pot face la numărul: + 40 788 452 485 (L-V: 11:00-18:00).
23 Iunie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod