A plătit 30.000 de dolari ca să semene cu Kim Kardashian. 5 vedete copiate

Claire Louise Leeson, 24 de ani, a ajuns datoare vândută din cauza visului ei de a arăta ca starleta americană. Nu este însă singura care a apelat la chirurgii esteticieni pentru a copia o vedetetă.
1 din 6

Kim Kardashian

Claire Louise Leeson, de 24 de ani, din Marea Britanie, este o mare admiratoare a lui Kim Kardashian. Obsesia pentru starleta americană a făcut-o pe tânără să-şi dorească să arate exact ca idolul ei. Astfel, britanica a cheltuit peste 30.000 de dolari pe tratamente stomatologice, operaţii estetice, produse de make-up şi haine pentru a fi copia frumoasei Kim Kardashian. "În primul rând, mi-am albit dinţii şi mi-am mărit bustul... M-am dus cu poza lui Kim la medicul chirurg şi i-am spus că vreau să arăt ca ea. De asemenea, port boxeri cu pernuţe din silicon", a povestit Claire.

Transformarea suferită a costat-o pe Claire peste 30.000 de dolari. "Eu lucrez, dar salariul meu nu-mi permite să fac asemenea investiţii. M-am imprumutat şi mi-am folosit toate cărţile de credit! Sunt plină de datorii. Mereu îmi spun că le voi plăti de îndată ce fac rost de bani, însă atunci când îi am, mă gândesc la ce urmează să fac pentru a semăna şi mai mult cu Kimmy", a recunoscut Claire. Cu toate acestea, Claire declară că este mulţumită de rezultate şi susţine că este mai încrezătoare ca niciodata în propriile forţe, mai ales că în adolescenţă i se spunea des că este urâtă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod