A crescut fără mamă: Cum arată acum copilul adoptat de Nicole Kidman

Connor are 19 ani și a fost înfiat de actrița australiană în timpul mariajului cu Tom Cruise. După despărțirea părinților, el n-a mai ținut legătura cu mama lui și a fost educat în spiritul religiei scientologice.

Connor a revenit recent în Australia, țara în care a fost crescut și pe care o consideră a doua sa casă, unde duminică a participat la festivalul de muzică Good Life. Cum a pus piciorul în aeroportul din Sydney, tânărul a postat pe Instangram un selfie. "Abia am ajuns în Australia, am plecat singur în această călătorie #Viață de nomad #Australia #A doua casă", a scris el.



Connor Cruise a debutat ca actor în luna decembrie a anului 2008, în filmul "Şapte suflete/ Seven Pounds", în care a interpretat versiunea mai tânără a personajului principal, jucat de Will Smith.



Connor și sora lui, Isabella, au fost adoptaţi de către Tom Cruise şi Nicole Kidman în perioada în care cei doi actori au fost căsătoriţi. Mariajul acestora a durat 11 ani, între 1990 şi 2001.

Connor avea șase ani, iar Isabella - opt când părinții lor celebri au decis să se departă. Ei au fost plasați în custodia lui Tom Cruise. Treptat, ei s-au îndepărtat de mama lor adoptivă. Puternicul cult scientologic, al cărei membru devotat este Tom Cruise, a impus un zid nevăzut dar foarte puternic între cei doi copii și Nicole Kidman.



Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, publicat anul trecut, vedeta a spus că nu judecă negativ alegerea religioasă a copiilor ei.

"Am doi copii care sunt scientologi, Connor și Isabella, și le respect total credința", a spus ea.

Totuși, Isabella a mai ținut sporadic legătura cu Nicole. "O iubesc pe mama... E tare. O văd uneori în Nashville și vorbesc cu ea", a spus ea pentru Radar Online, în 2012.

Nicole Kidman este acum căsătorită și are doi copii cu interpretul australian Keith Urban, cu care s-a stabilit în Nashville, capitala statului american Tennessee și al muzicii country.



Deși n-a fost la fel de comunicativ cu Nicole, Connor pare că ține la ea și s-a declarat bucuros să revadă țara mamei sale, unde se pare că a făcut repede două cuceriri - două fete cu care s-a pozat.



După festival, el a postat și o imagine, realizată seara, cu celebrul Habour Bridge din Sydney.



Foto: Hepta, AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod