6 lucruri ciudate care se întâmplă în relaţia dintre Antonia şi Alex Velea

Despre Antonia şi Alex Velea s-au spus şi s-au scris multe. Chiar dacă toţi cei care îi cunosc pe cei doi afirmă că ei formează un cuplu, nici Antonia şi nici Velea nu au anunţat public că au o relaţie amoroasă.

Antonia şi Alex Velea au început, de câteva luni bune, să străbată ţara împreună în lung şi în lat, scopul oficial fiind acela că au concerte pe aceleaşi scene. Din păcate pentru ei, atât apropiaţii cântăreţei, cât şi cei ai artistului spun că relaţia dintre ei doi nu este doar profesională, ci mai mult intimă.

Vincenzo spune că n-a divorţat, tatăl lui îl contrazice


Recent, Vincenzo Castellano, soţul Antoniei, a vorbit despre relaţia pe care ei doi o au acum, afirmând că încă nu au divorţat, deoarece nu au avut timp să facă acest lucru, el locuind mai mult în Italia decât în România.

Cu toate acestea, în urmă cu doar câteva săptămâni, Ciro, tatăl lui Vincenzo, afirma că artista nu mai este legată prin niciun act de fiul lui. „Cu Antonia nu mai am nicio relaţie, sunt bunic şi atât. Ce treabă să mai am eu? S-au despărţit, au divorţat şi gata, îşi vede fiecare de drumul lui“, spunea Ciro Castellano.

Alex Velea este în continuare cu soţia lui


Chiar dacă în presă apăruseră informaţii că Velea a divorţat de Ana, se pare că aceste zvonuri nu sunt deloc adevărate. În luna august, Alex Velea a fost surprins de paparazzi în timp ce ieşea din scara blocului în care se pare că locuieşte în continuare cu soţia sa.

Tabloidele au scris atunci că Ana era sigur acasă şi că Velea a plecat de la domiciliu direct la concert, dansatorii săi aşteptându-l în faţa casei câteva zeci de minute.

Mai mult de atât, prietenii lui Alex Velea au ieşit şi ei în presă şi au vorbit despre cântăreţ şi despre Antonia. Apropiaţii lui Velea susţin că artistul se iubeşte în continuare cu soţia sa, dar şi cu Antonia. „El trăieşte şi cu una, şi cu alta. Se crede un mare Don Juan şi tot ce scrie presa îi dă apă la moară. Îi place foarte mult publicitatea de acest gen. Alex Velea nu ascultă pe nimeni, face exact cum crede el… trăieşte în lumea lui. Toţi prietenii i-au spus că nu e deloc bine ce face cu viaţa lui şi că imaginea lui va avea de suferit dacă nu clarifică public situaţia mariajului său. Însă reacţia lui vulcanică i-a făcut pe toţi să renunţe să-i mai dea sfaturi, pentru că le ia în nume de rău şi îţi întoarce spatele“, au spus prietenii cântăreţului.

Vincenzo spune că Velea şi Antonia sunt un cuplu, cei doi nu recunosc


În interviul în care a afirmat că nu a divorţat încă de Antonia, Vincenzo a vorbit şi despre relaţia pe care artista o are cu Alex Velea. Soţul Antoniei a afirmat, foarte sigur pe el, că cei doi artişti formează un cuplu de mult timp.

„„Eu ştiam de la ea, am aflat înainte să apară în presă, nu mai eram de mult împreună, eram despărţiţi. Nu o să spun ce mi-a zis, dar mi-a confirmat. Nu m-am dus eu să-i intreb, nu simţeam să mă duc să o întreb dacă are o relaţie cu cineva. Ea a venit la mine, aşa a considerat că e mai bine să facă, şi eu am apreciat acest lucru. Nu înţeleg de ce nu recunoaşte public relaţie, şi mie mi se pare ciudat“, a spus Vincenzo Castellano.

Cu toate acestea, de fiecare dată când sunt întrebaţi dacă sunt sau nu împreună, Antonia şi Alex Velea ocolesc răspunsul sau se enervează. La Romanian Music Awards, când un reporter de la Cancan l-a întrebat ce mai face Antonia, Velea a avut o ieşire nervoasă. „De ce eşti prost? Adică, dacă ţi-am dat interviul ăsta, de ce insişti cu treaba asta? N-am vorbit cu nimeni de treaba asta“, a spus Alex Velea.

Se pregătea să plece în vacanţă cu soţia, dar a ales-o pe Antonia


La începutul lunii septembrie, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Velea a renunţat la Antonia şi se pregăteşte să plece în vacanţă cu soţia lui. Cei doi au fost surprinşi de jurnaliştii de la WOWbiz în timp ce mergeau împreună să-şi schimbe paşapoartele, semn că vor să plece într-o vacanţă departe de România.

Ciudat este că la nici trei săptămâni după ce s-a întâmplat acest lucru, Alex Velea şi Antonia au fost plecaţi la Istanbul, acolo unde au petrecut câteva zile împreună, departe de ochii lumii şi de paparazzii.

Din păcate pentru cele două vede, ei au fost observaţi de câţiva români în timp ce se plimbau de mână prin cartierul comercial Akasaray, iar pozele au fost trimise la tabloide.

Ana este sigură că Alex Velea va renunţa la Antonia


Se pare că Alex Velea i-a promis soţiei lui că va renunţa la Antonia şi că nu tot ce scrie presa despre ei este adevărat. Dând dovată de înţelegere, Ana şi-a crezut soţul şi a decis să treacă peste infidelitatea lui. Chiar şi aşa, escapada din Turcia a lui Alex Velea cu Antonia a făcut-o pe Ana să facă o criză de gelozie.

Mulatra i-a făcut un scandal de proporţii cântăreţului, pe motiv că artistul se întâlneşte în continuare cu Antonia. Supărarea Anei a fost şi mai mare pentru că Alex îi promisese că va renunţa la frumoasa cântăreaţă.

Velea stă cu Ana, dar Botezatu spune că relaţia celor doi nu mai merge


Deoarece există tot mai multe persoane care afirmă că Antonia i-a distrus căsnicia lui Alex Velea, apropiaţii vedetei au sărit în ajutorul acesteia. Unul dintre cei mai buni prieteni ai soţului Antoniei, Cătălin Botezatu, face lumină în acest caz.

„Antonia nu merită să fie făcută curvă sau dezbinatoare de familii.

Ea nu a intervenit în viaţa familiei Velea în timp ce aveau o căsnicie fericită. Alex şi Ana nu se mai înţelegeau de mult timp. Alex era separat de mult timp de soţia lui, lucru care nu e cunoscut. Antonia nu a intrat în jocul cu Alex Velea pentru că avea nevoie de imagine. S-a întâmplat ceva. Nimeni nu ştie ce e în viaţa ei. Deci nu poate nimeni să-i spună «curvă» că a intervenit într-o căsnicie care oricum nu mai funcţiona“, a spus Cătălin Botezatu pentru Ziarul Ring.

4 Octombrie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ALI pe 5 Oct 2013, 15:27
    .....

    Chiar daca mariajul celor doi nu mai funstiona, nu era necesar sa intervina o alta femeie. Nu are nimeni dreptul sa intervina intr-un cuplu sa faca "ordine". Dimpotriva, poate erau sanse de a le merge bine Anei si sotului ei,daca nu exista "colacul de salvare" numit Antonia. Astfel de femei, care distrug o casnicie, nu merita iubire. Egoismul lor nu le da pace si se gandesc doar la propria persoana. Da, s-au terminat barbatii..............

    3
    2

  • ALI pe 5 Oct 2013, 15:26
    .....

    Chiar daca mariajul celor doi nu mai funstiona, nu era necesar sa intervina o alta femeie. Nu are nimeni dreptul sa intervina intr-un cuplu sa faca "ordine". Dimpotriva, poate erau sanse de a le merge bine Anei si sotului ei,daca nu exista "colacul de salvare" numit Antonia. Astfel de femei, care distrug o casnicie, nu merita iubire. Egoismul lor nu le da pace si se gandesc doar la propria persoana. Da, s-au terminat barbatii..............

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod