5 vedete care au plecat de la Kanal D în această vară. Cine le înlocuieşte?

22 August 2013
Lunile de vară se pare că nu au fost de bun augur pentru unele vedete de la Kanal D, deoarece au fost anunţate că se va renunţa la serviciile lor. Printre acestea se regăsesc Andreea Tonciu şi Andreea Mantea.
1 din 5

Andreea Mantea a renunţat la „WOWbiz“

Frumoasa brunetă a anunţat pe contul ei de Facebook că va părăsi televiziunea Kanal D. „Uneori, în viaţă avem parte de momente în care trebuie să luăm decizii foarte grele. Dacă acestea sunt bune sau nu, nu vom şti de la bun început. Trebuie să aşteptăm şi să trăim consecinţele. Am hotărât de comun acord cu cei de la Kanal D să încetăm colaborarea. Le mulţumesc din tot sufletul, pentru că prin ei am fost alături de voi şi voi de mine“, a fost mesajul Andreei Mantea.

Potrivit anumitor surse, ruptura dintre Mantea şi Kanal D s-a produs deoarece vedeta a cerut o mărire considerabilă de salariu.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Maria Bodea pe 22 Aug 2013, 15:57
  FELICITARI, KANAL D!

  Va felicit din toata inima ca o mentineti pe Oana Roman si ca o aduceti pe Teo. Sunt doua vedete de televiziune destepte-foc, sensibile, cu foarte multa prezenta de spirit si care pot creste considerabil valoarea acestui post de televiziune. Lor si dumneavoastra - foarte mult succes! Regret ca pleaca cei doi, mari artisti de la Clejani. Erau oamenii potriviti la locul potrivit si erau inegalabili, iar colegii lor din orchestra sunt de-o autentica valoare. Folosesc acest prilej pentru a-i felicita pentru tot ceea ce reprezinta si fac!

  0
  0

 • cami pe 22 Aug 2013, 14:29
  ne e dor de Teo

  Abia astept sa o revad pe micile ecrane pe Teo. Sunt sigura ca va fi cea mai vizionata emisiune din acel interval orar. S-a saturat lumea de continut fara substanta....vezi Antena 1 si chiar Pro tv

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod