5 scandaluri în care a fost implicată Inna. Află ce a făcut vedeta!

Inna este, de departe, cea mai cunoscută cântăreaţă româncă pe plan mondial, însă pe plaiurile mioritice nu a reuşit deloc să-şi atragă fanii de partea ei.

Este bine ştiut faptul că publicul român este foarte critic, iar Inna a simţit pe pielea ei acest lucru. În mai puţin de 3 luni, cântăreaţa a reuşit să fie implicată în patru scandaluri imense, însă şi în ultimii doi ani Inna s-a lipit de criticile fanilor sau a cântăreţilor şi a compozitorilor.

Melodia P.O.H.U.I., cenzurată în România

 

Cel mai recent scandal în care este implicată Inna a apărut în urma lansării melodiei P.O.H.U.I., în colaborare cu formaţia Carla’s Dream, din Republica Moldova. Radu Sîrbu, fost component al trupei O-Zone, a fost primul care a tras un semnal de alarmă în legătură cu această piesă. „Nu contest că piesa lui Carla's Dreams şi Inna este o bombă, melodioasă şi cu un mesaj original şi potrivit actualitaţii. Totuşi, cunoscând limba rusă, semnificaţia cuvântului «P.O.H.U.I.» este una cât se poate de urâtă pentru audienţa generală. Este exact acelaşi lucru cum ar merge un artist român în Rusia şi ar cânta la toate posturile naţionale «Mă doare-n p***ă». Scuzaţi-mi exprimarea, dar exact asta este în piesă“, a scris Radu pe Facebook.

Cu toate că piesa a prins foarte bine la public, site-ul publika.md anunţă că P.O.H.U.I. a fost cenzurată la posturile de radio din România. Mai mult, sursa citată adaugă că nici videoclipul nu va mai putea fi urmărit la posturile TV din ţara noastră.

A cântat fals la Festivalului Olimpic al Tineretului European


Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) a avut loc, în acest an, în România. Deschiderea oficială a lăsat însă de dorit, Inna cântând fals şi punându-şi în cap atât publicul, cât şi alte vedete din România.

„Tocmai o aud pe Inna cum falsează. În viaţa mea nu am asistat la o asemenea batjocură adusă olimpismului. Mă dor urechile, pe bune“, a spus Monica Iagăr.

În urmă cu o săptămână, fiind invitată la Kiss FM, Inna a acceptat să vorbească despre ce s-a întâmplat la FOTE. „Obişnuiesc să spun, şi îmi place lucrul ăsta, că am cântat perfect... fals. Nu auzeam chitara în monitor, ceea ce înseamnă că nu puteam să-mi iau tonalitatea din care pleacă piesa, şi cântam aşa cum credeam eu că ar fi trebuit“, a spus cântăreaţa.


L-a plagiat pe Pitbull?


La începutul acestui an, Inna lansa piesa „More than friends“, pentru care a filmat şi un videoclip. Însă, cei de la ADPM lansau o ipoteză şoc: melodia Innei este un plagiat. Cum s-a ajuns la această concluzie? Pe adresa celor de la Agenţia de presă mondenă a ajuns o informaţie conform căreia „More than friends“ seamănă izbitor de mult cu piesa „Everybody Fucks“, a lui Pitbull.

 „Acuzaţiile de plagiat apărute în presă sunt nefondate, autorul piesei lui Pitbull fiind DJ Frank E, acelaşi cu cel care a creat melodia Innei. Inna a lucrat împreună cu acesta în timpul vizitei ei în America, care a avut loc în vara anului 2012“, se arăta într-un comunicat.



A băgat zâzanie între viceprimarul Timişoarei şi cetăţenii oraşului


În vara anului 2012, cu ocazia Zilelor Timişoarei, viceprimarul Dan Diaconu a invitat-o pe Inna să susţină un concert în oraş. Onorariul vedetei a fost de 15.000 de euro, fapt care i-a revoltat pe timişoreni.

Din cauza sumei mari cerută de Inna, locuitorii din Timişoara au creat un grup pe Facebook împotriva deciziei primăriei.

Huiduită pe Arena Naţională


Inna a cântat la deschiderea oficială a Arenei Naţionale, cel mai mare stadion din România. Se întâmpla la sfârşitul anului 2011, cu ocazia meciului România - Franţa.

Lucrurile au mers însă prost pentru Inna, care a vrut să cânte live. Prestaţia sa nu a fost una apreciată de public, întreg stadionul începând să o huiduie pe artistă.
22 Martie 2013
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mada pe 22 Mar 2013, 19:07
    Inna=antitalent

    Ce poti aprecia la ea este decit faptul ca a stiu in ce pat sa se bage ca sa poata ajunge unde ajuns. Pentru lumea de rind cinta OK, dar ptr ce-i care au studiat conservatorul sincer va spun ma imi creponeaza creierii, trebuie sa fiu realista si sa spun este foarte afona, asta nu este o mindrie, este o rusine

    5
    1

  • YLI77 pe 22 Mar 2013, 15:36
    imi place inna

    pacat au inceput s-o denigreze si pe ea!

    3
    5

  • bubu pe 22 Mar 2013, 09:02
    extraordinar!!!

    si ce daca a cantat fals?poate a fost racita...sunt si alti artisti internationali care au cantat fals...oricum a ajuns departe, iar voi astia care o vorbiti de rau de ce nu faceti ceva sa o depasiti din punct de vedere al carierei si al faimei?....parca va vad, stati frustrati in fata calculatorului si bagati comentarii de genu "noi nu ne mandrim cu ina, unde sunt valorile? etc"....nu mi se pare ca ina e o rusine pt romania, sincer vorbind.

    7
    6

  • eu pe 22 Mar 2013, 08:20
    pt victo_53

    Dar tu cu cine te mandresti? Cu Gutza? Esti penibila.

    4
    4

  • victo_53 pe 22 Mar 2013, 06:13
    Rusine

    Nu-mi pot imagina cum a ajuns atat de faimoasa pe plan internationa dar la noi s-a vazut ce talent are si cat de fals canta,oare cu ce sa ne mandrim?La noi este o rusine,percepe niste onorarii foarte mari dar nu a ajuns niciodata cu prestatia ei la nivelul sumei acordate deci sa ne lase si sa le ia banii fraierilor care o considera atat de "talentata"

    6
    4

  • ioana pe 21 Mar 2013, 23:58
    nesimtire

    in loc sa o apreciem pt ca o ajuns cunoscuta pe plan international si ar trebui sa ne mandrim cu ea dar noi o criticam:)

    11
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod