5 câştigători de show-uri TV de care „s-a ales praful“. Vezi din ce cauză!

În România este foarte uşor să devii cunoscut peste noapte, tot ce trebuie să faci este să apari într-un scandal alături de o vedetă. Însă, cei care au câştigat concursurile de talente din ţara noastră au fost contestaţi de foarte multă lume şi au ajuns să fie uitaţi de public.

Cel mai recent caz de acest fel este al lui Cristian Gog, câştigătorul celui de-al doilea sezon al show-ului „Românii au talent“. Probabil că vă amintiţi cu toţii momentele care au urmat finalei emisiunii de la Pro TV. Toată presa a lansat mai multe atacuri la adresa lui Gog, care nu a fost considerat niciodată un om talentat, ci doar un impostor.

Cu toate că televiziunea lui Adrian Sârbu a încercat să-i spele imaginea lui Gog, mentalistul nu a fost invitat decât la „Happy Hour“, unde a încercat că le arate oamenilor că el chiar are talent. Însă, în vară a avut loc un alt moment în urma căruia Cristian Gog a fost deconspirat de tabloide, care au lansat un nou atac la adresa lui, pentru ca el să ajungă din nou în anonimat.

Gog i-a pus pe cei din platoul emisiunii „Happy Hour“ să tasteze anumite cifre pe un calculator, iar el a făcut mai multe operaţii aritmetice, pentru a ajunge la numărul 42779,4687. Mai mult, el a lăsat un plic în mijlocul platoului de la „Happy Hour“, în care era un carton pe care scria numele emisiunii.

Ghinionul lui Gog a fost acela că Măruţă a stat în coasta lui şi a dezvăluit ultima operaţie: 130277,6441 înmulţit cu 25. În urma unui calcul simplu, 130277,6441 înmulţit cu 25 face 3256941,1025, nicidecum 42779,4687!

Gog ar fi vrut să arate că suma rezultată în urma calculelor înseamnă, folosind tastatura unui telefon care nu este QWERTY, chiar numele emisiunii „Happy Hour.

Un alt „talentat“ de care se poate spune că „s-a ales praful“ este Andrei Leonte, câştigătorul primei ediţii de la „X Factor“. Cu toate că a trecut foarte mult timp din momentul în care show-ul de la Antena 1 s-a terminat, cântăreţul nu a reuşit să impresioneze.

El a lansat până acum trei melodii, însă niciuna nu a intrat în topurile de la radio, chiar dacă el a reuşit să câştige un concurs de muzică, datorită calităţilor lui vocale.

Andrei Leonte chiar s-a făcut de râs în urmă cu o săptămână, atunci când a lansat melodia „Te iubesc cât doi“ în cadrul emisiunii „X Factor“.

În timp ce cânta melodia, tânărul a trecut să salute juriul, dar atunci când s-a pupat cu Delia, refrenul continua să se audă în difuzoare.

Cântăreţul şi-a dat imediat seama de acest lucru şi a dus din nou microfonul la gură, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Lumea din sală şi telespectatorii au realizat că Andrei Leonte făcea playback, însă reprezentanţii artistului au afirmat că el a cântat live şi avea backing vocals pe negativ.

Nici despre Petru Buiuca, marele câştigător de la „Master Chef“, nu putem spune că o duce tocmai bine. Pe lângă faptul că aproape toţi concurenţii şi toată presa au spus că nu el merita să câştige trofeul, Petru a fost nevoit şi să vadă, în ultimele luni, cum toţi foştii lui adversari o duc foarte bine. Bogdan Alexandrescu şi Alex Petricean s-au angajat iniţial la restaurantul lui Chef Florin şi acum pregătesc un nou proiect, iar Mehrzad a câştigat, alături de Alex Cârţu, „Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber“, care s-a desfăşurat între 7 şi 9 septembrie, la Cluj.

Ştefan Stan, câştigătorul primei ediţii a show-ului „Vocea României“, a rămas doar un artist în devenire.

Cu toate că ar fi trebuit considerat românul cu cea mai bună voce, cântăreţul nu a dat dovadă de profesionalism şi nu a prins niciun contract în urma căruia să „rupă“ topurile muzicale. Potrivit cârcotaşilor, câştigătorul de la „Vocea României“ a primit marele premiu deoarece avea carismă.

„Nu ştiu dacă am câştigat pentru că au stat hainele astea pe mine într-un fel. Dacă ăsta a fost motivul, atunci nu este meritul meu. Este meritul designerului de aici care aşa m-a văzut. Eu am venit să cânt“, a spus imediat după concurs Ştefan Stan.

Cu toate că Smiley, antrenorul din cadrul concursului al lui Ştefan Stan, a spus despre artist că va cânta ceva ce nu s-a mai cântat până acum în România, Ştefan nu a avut deloc în topurile de la radio. Mai mult, el a fost implicat în scandaluri, acestea fiind singurele momente când a apărut în paginile ziarelor sau la televizor.

În ciuda faptului că a lansat recent un videoclip alături de Nicola, Adrian Ţuţu nu a „rupt gura târgului“.

După finala câştigată a primei ediţii a emisiunii „Românii au talent“, Ţuţu a fost luat de Moga în tabăra sa, dar relaţia dintre cei doi s-a încheiat repede şi brusc.

Mai mult, „cel mai talentat român“ a fost „pus la zid“ de foarte multă lume, care l-a acuzat că a câştigat datorită poveştii sale de viaţă.

Potrivit psihologilor, acest declin al marilor câştigători vine deoarece ei au impresia, imediat după terminarea concursurilor, că totul li se cuvine şi că indiferent ce ar face, lumea îi va trata întotdeauna ca pe nişte învingători.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

29 Octombrie 2012
 

Comentarii (26)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iulian pe 31 Oct 2012, 22:48
    Profesionalism?!?

    Genul acesta de show-uri e facut pentru rating si atat. Eu unul am votat la Vocea Romaniei cantaretul pe care mi-am dorit sa-l ascult si dupa incheierea concursului. Si l-am ascultat de multe ori, insa m-a dezamagit inabilitatea celor responsabili in a-l promova corespunzator. Se pare ca, din nefericire, talentul, munca si sustinerea publicului nu sunt suficiente pentru a "rupe" topurile muzicale. Domnule Ioncea, nu stiu altii cum sunt, pentru ca nu m-a interesat, dar evolutia lui Stefan Stan chiar am urmarit-o. V-as sugera sa va informati temeinic inainte de a scrie un articol. Eu l-am vazut pe acest tanar progresand continuu de la un concert la altul. Se simt orele de repetitii si munca depusa pentru a oferi spectatorilor concerte din ce in ce mai bune. "Artistul in devenire", cum l-ati numit dumneavoastra, se prezinta impecabil in fata publicului sau, ca un adevarat profesionist. Din pacate, judecand dupa afirmatiile pe care le-ati expus aici, profesionalismul dumneavoastra lasa de dorit.

    5
    0

  • elena pe 30 Oct 2012, 00:19
    stefan stan ESTE Vocea Romaniei!!!

    mai, voi sunteti praf! in ce pana mea scandaluri a fost implicat stefan stan? stiti voi la cate concerte si petreceri private participa? cu siguranta k nu..pentru ca nu va intereseaza, va intereseaza doar sa va vindeti voi atat de ieftin(ă) si sunteti in stare sa scrieti orice si cu orice pret indiferent ca pentru asta denaturati realitatea. eu il sustin pe stefan...si Dumnezeu stie ca nu doar eu :)

    6
    0

  • S s pe 29 Oct 2012, 21:11
    Stefan Stan

    Inainte de a comunica ceva , interesati-va ..Stefan Stan chiar face multe si este in crestere ,,Subscriu mesajele de mai sus ! Profesionalism zero in articolul vostru

    10
    0

  • Alina pe 29 Oct 2012, 19:54
    Oare chiar s-a ales praful?!?

    La acest "s-a ales praful" contribuie foarte mult mass-media romaneasca! Poate daca nu ati mai fi cu totii ahtiati dupa scandal, dupa Ioana Tufar, scandalul Zavoranca si X si tot felul de toape ce apar in fiecare zi de te miri unde, atunci acesti oameni, unii cu adevarat valorosi, s-ar bucura de o promovare mai buna. Ei chiar isi fac meseria cu buna-credinta si la un nivel de profesionalism ridicat, cum este cazul lui Stefan Stan. Omul acesta chiar are o voce superba si canta cum putini in muzica romaneasca o pot face. Inainte de a scrie un articol de genul, mergeti o data la concertele sale si veti descopeti un artist desavarsit, care canta mereu live, dar si un om deosebit.

    6
    1

  • katy pe 29 Oct 2012, 19:13
    Stefan Stan

    Numele STEFAN STAN nu are ce cauta in acest articol !! Stefan are una din cele mai bune voci ...acesta a fost criteriul de baza in cistigarea trofeului "VOCEA ROMANIEI" !! ca are si carisma bravo lui, asa a hotarit natura si cu natura nu te pui... asta nu inteleg circotasii si nonvalorile care-l contesta !! La nici un an de la concurs Stefan cu multa munca si f.putin ajutor, are 3 piese si un videoclip, iar in f.scurt timp isi va lansa albumul care este asteptat cu sufletul la gura de catre numerosii sai fani !! Concertele lui Stefan sunt adevarate regaluri, cu muzica interpretata fara exceptie live din suflet pt. suflet !! celor care-l contesta ii sfatuiesc sa mearga la un concert al sau, sa-l cunoasca cu adevarat pe artistul si omul Stefan Stan si sunt convinsa ca isi vor schimba radical parerea ba chiar isi vor gasi un prieten in persoana lui Stefan....restul sunt pure speculatii, inventii si rautati ...))

    8
    1

  • Mary pe 29 Oct 2012, 15:54
    DEZINFORMARE

    Stefan Stan nu-si are locul in topul asta! Documentati-va mai bine inainte de a scrie! Sigur ca mai are mult de munca, dar totusi a perseverat foarte mult, tinand cont ca n-a trecut nici macar un an de cand a castigat! ! Daca numeroasele concerte sustinute de cand a iesit castigator, 3 melodii foarte frumoase plus un videoclip inseamna pt voi esec, atunci clar aveti o problema!

    9
    1

  • Ciprian pe 29 Oct 2012, 15:36
    5 câştigători de show-uri TV de care „s-a ales praful“. Chiar asa !?!

    Va felicit d-le Iulian Ioncea, v-ati facut "tema" fooooarte bine. Aveti un articol de tip tabloid menit sa atraga vizualizari, comentarii, deci trafic pe site-ul "Evelor". Titlul "agata", iar continutul "infurie".Eh!...uite asa isi castiga unii painea, scriind "rautati" pe seama altora. Cum o fi? Hm! Pacat de oamenii astia despre care ati scris! Ei au rezultate pe seama muncii lor, nu pe seama pictorialelor sexy. Dar cine mai apreciaza munca in tara asta cand media promoveaza obscenitati si modalitati de castiguri substantiale din scandaluri, furturi, pornografie, etc?

    12
    0

  • Adi pe 29 Oct 2012, 14:58
    Stefan Stan Vocea Romaniei

    Dar de ce nu scrieti dragilor de cei care le-au promis cariere, bani, faima, ajutor, albume, contracte, promovare si asa mai departe? Cei numiti de voi sunt doar niste victime din punctul meu de vedere. Oameni normali care si-au etalat talentele cu incredere si speranta, care au crezut in niste fetze cunoscute de la televizor si au muncit sa ajunga sa castige fara sa creada o secunda ca acolo se va opri totul. Unde sunt antrenorii, trusturile, casele de productie, studiourile? Unde sunt promisiunile? Au ramas acolo. Au ramas pe filmarile de pe Voyo sau YouTube. Ce vina au castigatorii acestor concursuri? Nu au nici o vina, vina este in totalitate a nesimtirii celor care fac avere pe spatele acestor emisiuni sau concursuri dupa care astupa totul ca in Tom & Jerry cand marutau gunoiul si il bagau sub covor..... Si app, eu il sustin pe Stefan Stan inca de la inceput si o sa continui sa o fac indiferent de ce se va intampla!

    15
    1

  • Catalina pe 29 Oct 2012, 14:55
    Stefan Stan

    Total fals. De ce nu va interesati inainte de a scrie ceva. Inca de cand a castigat Stefan Stan a intrat in studio unde a inceput sa inregistreze primul sau album. La putin timp dupa castigarea trofeului Vocea Romaniei a lansat primul sau single 'You Give Me Love' care beneficiaza si de un super videoclip. Piesa este apreciata si de persoane din afara tarii, precum Turcia ! Cat de curand isi va lansa albumul si in prezent a scos o frumoasa piesa in limba romana ce ii pune in valoarea impunatoarea sa voce 'Ea nu mai vine' In ceea ce privesc aparitiile sale in fata publicului, in fata faniilor sunt de fiecare data un adevarat spectacol..urca pe scena insotit de o trupă de instrumentisti alaturi de care transforma fiecare spectacol intr-unul memorabil, cu un aer proaspat si diferit, concertele sale aduc emotie si distractie in acelasi timp, nu ar trebui sa pierdeti vre-un concert al sau.

    15
    0

  • Fan Stefan Stan pe 29 Oct 2012, 14:54
    Stefan Stan

    Stefan Stan a realizat mult mai multe decat ceilalti. Are multe concerte, doua melodii lanzate si un album pe cale sa apar. Daca nu este difuzat la radio este din cauza ca cei care ar trebui sa il sustina nu o fac deloc !!

    14
    1

  • karamela pe 29 Oct 2012, 14:48
    Stefan Stan

    nu sunt de acord cu voi in privinta lui Stefan...chiar daca inainteaza cu pasi mici...o face...incet si sigur...doar ca nu are sprijin din partea celor care ar trebui sa-l promoveze...iar asta nu are nici o legatura cu talentul lui pt ca el spre deosebire de altii nu a facut si nu va face niciodata playback...pt ca el are o voce adevarata...un talent adevarat si pe langa asta mai are si sarm si arata bine...spre necazul altora care n-au de nici unele...:))

    11
    1

  • Nu conteaza pe 29 Oct 2012, 14:47
    Cred ca nu stiti ce inseamna expresia "s-a ales praful"....

    .....pe langa faptul ca se vede ca acest articol este unul rautacios, care nu face decat sa incerce sa "sifoneze" numele acestor artisti la inceput de drum, eu ma intrebam cum se poate afirma dupa nici macar 1 an de la castigarea concursurilor, ca "S-A ALES PRAFUL"? Ptr a ajunge undeva iti trebuie timp si multa munca, iar voi dupa nici un an, deja aruncati cu pietre in ei, plus ca multe dintre afirmatiile facute mai sus sunt neadevarate. Mai bine v-ati interesa un pic mai mult de ceea ce fac acesti artisti cu adevarat, cat muncesc si cat suflet pun in ceea ce fac....si a-ti scrie de bine despre pasii lor (fie cat de mici) facuti spre progres. Ptr ca pana la urma, nu ati face decat sa scrieti niste lucruri frumoase despre ROMANI !!!

    11
    0

  • Roxana pe 29 Oct 2012, 14:36
    Acest articol nu reflecta realitatea!

    Parcursul drumului pe care Stefan STan s-a umplut de praf: 1. Feat. cu Alex Velea pentru prima sa melodie: Stefan Stan si Alex Velea: You give me love 2. Videoclip pentru prima melodie produsa de cei de la HAHAHA Production http://www.youtube.com/watch?v=Sk1nsXIFyvA 3.Lansarea celei de-a 2 melodii Ea nu mai vine: http://www.youtube.com/watch?v=uBoVOc1K5bU 4.Lansarea celei de-a 3 melodii: Zbor prin nori: http://www.youtube.com/watch?v=zcu4NMFzEsw 5. Pana la sf. anului va lansa primul sau album. 6. Un band de exceptie. 7. O multime de concerte la care bilete s-au vandut imediat ce au fost puse in vanzare. Nu contestea nimeni ca e loc de mai bine dar daca tot sunteti asa interesati de artistii din Romania ce vi se par nepromovati, de ce nu faceti articole pentru a informa cititorii corect sau mai bine zis de ce nu sariti in ajutorul lor?! Cu astfel de articolele le terfeliti numele dejeaba cand in spatele lor exista munca multa si dorinta de-a face o cariera la noi in tara.

    13
    2

  • tania pe 29 Oct 2012, 14:24
    ???

    buna ziua ,in ce scandaluri a fost implicat Stefan Stan,pentru ca eu nu am auzit nici un scandal..doar ce a postat cancan,in care nu poti sa crezi doar cateva cuvinte restul e cancan...Apoi vreau sa va reamintesc ca Stefan Stan urmeaza sa scoata un album in curand..deci clar are si niste super melodi YOU GIVE ME LOVE ..A FACUT SI UN VIDEOCLIP LA ACEASTA MELODIE..APOI MELODIA ,,EA NU MAI VINE,,SI MAI SUNT INCA MULTE MELODII CA DOAR NU SCOATE UN ALBUM CU 2 MELODII NU??APOI NU E VINOVAT STEFAN CA NU A PRIMIT SPRIJIN ATUNCI CAND TREBUIA...APOI EU CAND L-AM VOTAT AM FACUT-O PENTRU CA AM SIMTIT CUM CANTA CU TOT SUFLETUL...NICI MACAR NU M-A INTERESAT CUM E IMBRACAT

    18
    2

  • sky diver pe 29 Oct 2012, 14:23
    wrong

    Problema este ca, dupa castigarea concursului, toti asa-zisii prieteni iti intorc spatele si promisiunile devin niste vorbe in vant...este greu pentru artisti consacrati, daramite pentru incepatori care nu beneficiaza de nici un ajutor...iar Stefan Stan, dand dovada de profesionalism, are un contract cu Universal Music Romania, hituri lansate, videclip, un album pe drum, concerte...dar deh, cand e vorba de rea-vointa....

    14
    1

  • Nicoleta pe 29 Oct 2012, 14:19
    1276 STEFAN :)

    Voi spuneti ca Stefan Stan a fost implicat in scandaluri si ca nu s-a scris nimic despre el pe plan muzical....Omul asta a avut o gramada de concerte, A cantat la evenimente caritabile, are un videoclip la prima melodie You Give me love. Daca vreti sa vedeti ca sunt promovati, ajutati-i! Chiar si voi, in loc sa va interesati ce au facut bun, scrieti ca se aseaza praful pe ei....scuturati-i de praf si hai sa ii aducem in fata impreuna pt ca pe Stefan Stan eu una l-am votat impreuna cu familia mea si l-am sustinut pt ca merita, nu pt ca a avut designer bun. Si nu inteleg ce e rau in a arata bine si a avea carisma pe langa faptul ca are si o super voce?! Asta inseamna ca esti un artist complet. Mai bine v-ati trimite ziaristii la evenimentele sau concertele lor, dupa caz, sa vedeti ca acesti oameni chiar se straduiesc si chiar au fani, iar dupa aceea ati putea scrie lucruri frumoase despre ei ca sa aibe si ceilalti de unde lua exemplu.

    15
    1

  • alexandra pe 29 Oct 2012, 14:12
    stefan

    Cu toti ceilalti cam asa sta treaba insa...Stefan Stan a realizat mai multe decat ceilalti si cu toate astea...nu a fost suficient de mult promovat.daca era doar chestie de aspect fizic...avea mai multe sanse ca arata bine.Muzica lui e buna si merita promovata:)

    14
    1

  • elf pe 29 Oct 2012, 14:07
    parere

    Nu castiga cei care au valoare (cel putin la concursurile muzicale) ci aceia care au carisma si stiu sa atraga publicul si astfel sa fie votati. E destul de simplu mecanismul... Eu l-am votat si sustinut pe Dragos Chircu Pentru mine el a castigat si nu Stefan Stan, care doar arata bine si avea carisma... Asta arata ce se apreciaza acum in societate...imaginea, aparenta :)

    6
    9

  • Andrei pe 29 Oct 2012, 14:02
    STEFAN STAN

    Pacat ca voi, in loc sa scrieti lucrurile pozitive pe care le-au facut toti acesti oameni bateti moneda pe lucruri negative. Vreau sa va informez ca la nici un an de la castigarea trofeului Vocea Romaniei, Stefan Stan, care a semnat un contract cu Universal Music Romania si se afla in echipa Hahaha Production pregateste un album si a lansat deja doua piese. Prima lui melodie You Give Me Love a intrat in unele topuri romanesti. As vrea sa scrieti aici cati dintre ,,marii artisti" din Romania au avut in topuri o piesa, in primele 3 luni de cariera. Acesti oameni sunt inca la inceput si doar de ei si de public depinde succesul lor. Nu mai denigrati aiurea! Stefan Stan este o voce remarcabila si nu va trece neobservat pe piata muzicala romaneasca! S-auzim numai de bine!

    10
    6

  • angee pe 29 Oct 2012, 13:59
    ...

    de ce nu spuneti ca de fapt de acesti castigatori nu se mai intereseaza nimeni dupa terminarea concursurilor?de ce nu sunt promovati de cei care cica "i-au ajutat " in timpul show-ului?de ce casele de discuri isi permit sa incheie contracte si sa dea sute de mii de euro pe ceva de care nu se mai intereseaza?nu vi se pare ciudat ca toate panaramele prind la noi in tara numai lucrurile de calitate nu?aaa si despre Stefan Stan e cazul sa va mai interesati pt ca nu sunteti informati bine!

    14
    1

  • anqa pe 29 Oct 2012, 13:10
    .

    Nu inteleg cum atata lume critica acesti castigatori de concursuri. Daca ati uitat, publicul a decis cine sa ia marele premiu, prin intermediul voturilor. Acei care au votat ar putea fi sustinatorii acestora si dupa ce s-a terminat concursul, dar se pare ca nu este asa! ... Mda, dupa fapta si ...consecintele..

    8
    1

  • alexandra pe 29 Oct 2012, 12:45
    potrivit psihologilor

    ceea ce spun psihlogii poate fi adevarat, dar motivul pentru care raman in umbra este ca nu sunt cu adevarat talentati. castiga tot felul de concursuri tot felul de neaveniti. nu e vorba ca au senzatia ca totul li se cuvine, ci pur si simplu nu fac fata provocarilor de dupa show. Stefan Stan nu e o mare voce, stim cu totii ca Dragos Chircu era adevaratul castigator, are talent cu carul. Adrian Tutu are povestea si are talentul de a scrie, dar nu canta pe bune, deci era si normal sa nu se umple de proiecte. Pe Petru nu voia nimeni sa-l ajute de la bun inceput, a fost blamat ca si-a urmarit visul si nu l-a interesat sa vina acolo pentru "prieteni" dupa cum spuneau si alti concurenti. Despre Cristian Gog nu mai spun nimic, pentru ca totul mi s-a parut o mare prostie. Magii, ghiceli, etc

    6
    3

  • Andreea pe 29 Oct 2012, 12:44
    ....

    foarte trist.Oameni buni,de ce nu putem sa ne bucuram pentru succesul altuia?De ce tot timpul ne lasam "hipnotizati" de negativismele spuse in ziare si la televizor?Dupa parerea mea ,pentru ziare nimeni nu va fi bun niciodata;nici un castigator nu va fi bun.De ce?Cred ca invidia.Macar ei au puterea de a merge si a incerca sa faca ceva ,pentru a-si schimba viitorul.Bravo tuturor concurentiilor de la orice concurs.

    5
    1

  • carmen008 pe 29 Oct 2012, 12:39
    praf

    Potrivit psihologilor, acest declin al marilor câştigători vine deoarece ei au impresia, imediat după terminarea concursurilor, că totul li se cuvine şi că indiferent ce ar face, lumea îi va trata întotdeauna ca pe nişte învingători. Pai asta se intampla numai in Romanica..i-au pus ceva euro in brate si poftim de mai munceste pentru ei....In alte tari unii sunt motivati sa faca performanta..la noi se alearga dupa cec

    3
    0

  • Adina pe 29 Oct 2012, 10:25
    ..

    Si lista poate continua.. din trei editii de la Megastar, doar Catalin Josan a reusit sa intre pe piata muzicala, dar a fost uitat si el..

    2
    1

  • serbanm pe 29 Oct 2012, 08:27
    munca

    La Vocea Romaniei li s-a spus concurentilor ca doar de ei depinde sa se lanseze cu adevarat. Trebuie multa munca pentru a reusi!

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod