10 vedete care au pierdut totul, dar și-au revenit spectaculos

Popularitatea uriașă și talentul nu garantează întotdeauna un succes financiar răsunător. Orice vedetă poate ajunge în pragul falimentului dacă alege să facă cheltuieli nechibzuite și investiții riscante.

Dar cu toate acestea, multe dintre starurile care au avut probleme cu banii au reușit să-și îmbunătățească situația după o perioadă tulbure. Iată câteva dintre poveștile interesante ale vedetelor care au pierdut totul, dar și-au revenit spectaculos, prezentate de BrightSide.
1 din 11

Lena Headey

Ai putea crede că un rol important în Game of Thrones, unul dintre cele mai apreciate seriale TV din toate timpurile, este suficient pentru a-i asigura unui actor succesul financiar. Dar cu toate acestea, Lena Headey a trecut printr-o perioadă foarte dificilă cu ani în urmă, din cauza unui divorț lung și epuizant. Procesul de divorț a adus-o pe actriță în pragul falimentului personal, declarând că la un moment dat avea numai 5 dolari în cont și a fost nevoită să-și vândă locuința ca să poată plăti avocatul. Dar după încheierea acestei perioade negre, Lena s-a îndrăgostit și are un copil împreună cu partenerul său, iar situația sa financiară este mai mult decât roz datorită succesului serialului Game of Thrones, în care are un rol central.
MAI MULT DESPRE: vedete, bani
26 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod