Vedete care au refuzat roluri celebre. Cine a făcut greşeala vieţii?

Kristen Stewart nu a fost prima opţiune pentru Twilight. Jennifer Lawrence ar fi putut să fie Bella alături de Robert Pattinson, dar a refuzat rolul.


Ştiai că James Cameron nu a fost deloc impresionat de Kate Winslet pentru rolul Rose din "Titanic" şi şi-ar fi dorit ca acesta să fie jucat de Gwyneth Paltrow? Sau că Sean Connery a fost prima alegere pentru rolul lui Gandalf din "Stăpânul inelelor", dar a refuzat rolul pe motiv că i s-a părut ciudat scenariul? Nici John Travolta nu a fost deloc inspirat când a refuzat rolul principal din "Forest Gump", jucat de Tom Hanks, dar a recunoscut după mulţi ani că regretă amarnic această decizie.


Prin urmare, şi vedetele celebre iau decizii greşite, care uneori se dovedesc a fi greşeala vieţii lor şi rămân cu o gaură de milioane de dolari în buzunar. Au refuzat roluri care apoi s-au dovedit o adevărată mină de aur şi au ratat şansa de a le juca. BrightSide ne spune care sunt aceste vedete şi cum ar fi arătat ele în rolurile pe care le-au refuzat:
1 din 11

1. Jennifer Lawrence în locul actriţei Kristen Stewart în "Twilight"

Jennifer Lawrence a fost interesată de rol şi a dat o probă, însă producătorii au considerat că nu este foarte potrivită pentru el. Înfăţişarea rece şi delicată a actriţei Kristen Stewart a câştigat inima producătorilor şi a ajuns să joace în rolul fermecătoarei Bella, film care i-a adus multă faimă şi bani.
19 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod