Idei de parfumuri MUST-HAVE pentru mirese și miri

Sezonul nunților se află în plină desfășurare, lucru care ne îndeamnă să acordăm o atenție deosebită mireselor și mirilor ce se confruntă în această perioadă cu cele mai frumoase emoții.
Cu siguranță, vrei ca totul să fie perfect în ziua cea mare, pornind de la cele mai mici detalii: decorul, rochia, costumul, meniul, invitațiile, locația evenimentului și alte elemente indispensabile unei nunți fără cusur. Cu toate acestea, sfatul nostru primordial este să te focusezi, înainte de orice, pe imaginea ta. Așadar, dacă urmează să fii mireasă sau mire în această vară, suntem aici pentru a-ți da o mâna de ajutor. Ți-am pregătit o selecție inedită de parfumuri din care să alegi esența care să te însoțească în cea mai importantă zi din viața ta.

Iată, mai jos, câteva idei, sfaturi și recomandări care să te inspire!



Cuprins:

Cum știi care este parfumul de nuntă care ți se potrivește?
TOP cele mai iubite parfumuri pentru nuntă în acest an
2.1. Parfumuri inedite pentru mirese
2.2. Parfumuri indispensabile pentru miri


Cum știi care este parfumul de nuntă care ți se potrivește?


Nu reprezintă un secret faptul că visezi la această zi dintotdeauna. Cu siguranță, ai proiectat de nenumărate ori imaginea rochiei de mireasă, a întregului eveniment, de altfel, motiv pentru care este de la sine înțeles faptul că îți dorești ca această zi atât de importantă pentru tine să fie de neuitat.

Suntem aici pentru tine cu tips&tricks privind alegerea aromei care să te facă să te simți invincibilă în ziua nunții tale. Însă cum știi care este parfumul potrivit?

În primul rând, trebuie să treci în revistă notele olfactive pe care le preferi când vine vorba de un parfum, astfel încât să te asiguri că porți o aromă care se potrivește cu PH-ul pielii tale, dar cu care te simți încrezătoare. Noi îți recomandăm să porți esențe delicate, cu note feminine, florale, dedicate unei viitoare mirese rafinate. Pentru miri, considerăm că aromele masculine, puternice, reprezintă un detaliu must-have, care completează, perfect, ținuta din ziua cea mare.

Un alt aspect foarte important este rezistența parfumului. Probabil că știi deja că există o mare diferență între apa de toaletă și apa de parfum, prin capacitatea acestora de a persista pe piele. Apa de parfum include în compoziția sa mai multe uleiuri esențiale, în timp ce apa de toaletă este o formulă mai ușoară, mai fresh. Având în vedere că în ziua cea mare vei fi în centrul atenției, îți propunem să te lași inspirat/ă de gama de parfumuri EDP pentru nuntă, astfel încât să eviți necesitatea de a-ți reaplica parfum în timpul evenimentului. Cu toate acestea, nu este greșit să alegi o apă de toaletă, dacă aceasta din urmă te reprezintă.

TOP cele mai iubite parfumuri pentru nuntă în acest an


Am ales pentru viitorii miri și mirese o colecție surprinzătoare de esențe dedicate pentru ziua nunții. Unele fac parte din gama unor mărci consacrate care au ajuns deja pe rafturile multora de-a lungul timpului, iar altele sunt cele mai proaspete noutăți în materie de parfumuri. Te invităm să le descoperi pe toate în cele ce urmează.

2.1. Parfumuri inedite pentru mirese


Te invităm să descoperi o selecție impresionantă de parfumuri pentru mirese, perfecte pentru ziua nunții. Alege aroma favorită și lasă-te inspirată de esențe cu note unice, de care te vei îndrăgosti la prima purtare!

HUGO BOSS THE SCENT FOR HER

Inspirat de puterea de seducție a femeii, noul parfum Hugo Boss The Scent Le Parfum reprezintă alegerea perfectă pentru cele mai importante momente ale vieții tale. Printre cele mai pregnante note ale aromei se numără floarea de portocal și vetiver, mandarina, florile de piersic, dar și tonurile de cacao, vanilie și chihlimbar. Iată o alegere inspirată pentru o mireasă modernă, ce debordează de o energie molipsitoare.


DOLCE & GABBANA LIGHT BLUE

Iată un tribut adus soarelui cald de vară, mării și senzualității Mediteranei. LIght Blue by Dolce & Gabbana face parte din colecția aromelor perfecte pentru sezonul cald, așadar te încurajăm să îl testezi și să îl descoperi. Un parfum plin de viață, senzual, cu note florale și fructate, o alegere perfectă pentru o mireasă fericită, optimistă, dornică de noi experiențe.  

CALVIN KLEIN ETERNITY WOMEN

Eternity Women semnat Calvin Klein este un parfum floral romantic, potrivit unei femei elegante și rafinate. Aroma debutează cu note citrice, frezie și salvie, deschizându-se ca un buchet de lăcrămioare, violete, iasomie, crini, garoafe și trandafiri. Alege parfumul cu tonuri excepționale, perfecte pentru un eveniment de neuitat.



BURBERRY HER GARDEN PARTY

Burberry Garden Party reprezintă un parfum gurmand, feminin și delicat. Este potrivit domnișoarelor cu spirit liber, pozitive și pasionale, așadar o aromă perfectă pentru o mireasă veselă. Parfumul se evidențiază printr-un amestec de bujor înflorit, pere verzi, căpșuni, coacăze negre și boabe de piper roz, la care se adaugă tonurile de trandafir, crin, caprifoi, mosc și lemn de cedru. Parfumul este o adevărată încântare de care merită să te bucuri.



DAVIDOFF COOL WATER INTENSE FOR HER

O nouă aromă intensă pentru această vară este Davidoff Cool Water Intense, un parfum floral gurmand, care sărbătorește feminitatea. Ingredientele esenței sunt ca o dedicație pentru domnișoarele delicate, sensibile, care preferă aromele rafinate. Parfumul este perfect pentru ziua nunții, un moment în care îți dorești să strălucești.



SHISEIDO GINZA FOR HER

Shiseido Ginza reprezintă aroma must-have pentru o nuntă, o esență florală elegantă, ce poate reprezenta accesoriul de care orice mireasă are nevoie. Parfumul este un buchet floral delicat, ce se combină într-un echilibru perfect cu intensitatea lemnului sacru. Te invităm să alegi parfumul Ginza by Shiseido pentru toate momentele frumoase din viața ta.


 
ELIZABETH ARDEN WHITE TEA

Elizabeth Arden White Tea reprezintă un parfum spectaculos, potrivit femeilor misterioase și senzuale. Aroma deține note florale și lemnoase, cu următoarele ingrediente-vedetă: mandarină italiană, ferigă, salvie, acorduri marine proaspete, ceai alb, boabe de tonka și esențe de iris alb. Cu siguranță, parfumul Elizabeth Arden te va impresiona, așadar îți propunem să îl incluzi în recuzita pentru nuntă.



WOMEN`S SECRET GOLD SEDUCTION

Un parfum senzual, o nouă atingere îndrăzneață, Gold Seduction by Women`Secret reprezintă tot ceea ce își poate dori o mireasă în ziua nunții ei. Parfumul este dominat de ingrediente spectaculoase, dintre care amintim zmeura, bergamota, lămâia, mandarina, iasomia, florile albe, piersica, vanilia, dar și moscul, cedrul și paciuli. Ce îți poți dori mai mult?


 
SHISEIDO GINZA MURASAKI

Descoperă parfumul Shiseido Ginza Murasaki, o esență ce întruchipează puterea și caracterul irezistibil al femeii. Aroma este hipnotică, intensă, reprezentată de note florale, fructate și lemnoase. Cu siguranță, parfumul este potrivit pentru nuntă, evenimentul la care orice mireasă trebuie să strălucească!



ISSEY MIYAKE EAU MAGNOLIA

Te invităm să te delectezi cu L`Eau D`Issey Eau & Magnolia, un parfum de damă delicat, luminos și feminin. Aroma se evidențiază prin notele proaspete de magnolie radiantă, bergamotă, tonurile de apă și lemn de santal. Ingredientele parfumului formează o esență intensă, rafinată, potrivită viitoarelor mirese feminine, moderne. Asigură-te că ai în vedere parfumul Issey Miyake pentru ziua nunții tale!


 
ELIE SAAB GIRL OF NOW LOVELY

Girl of Now Lovely reprezintă un parfum ca o bijuterie fermecătoare, un accesoriu pe care orice mireasă și l-ar dori: sticluța sa de colecție este decorată cu un design de flori extraordinare, detaliu de o eleganță strălucitoare. De altfel, parfumul semnat Elie Saab celebrează bucuria și optimismul prințeselor hedoniste ale timpurilor moderne. Printre cele mai pregnante note ale aromei se numără mandarina spumoasă, perele suculente, floarea de portocal, migdala, boabele de tonka, dar și patchouli, tonuri ce asigură o experiență de neuitat.


 
KARL LAGERFELD ROME DIVINO AMORE

Pentru ziua nunții tale mizează pe experiența incredibilă a parfumului Roma Divino Amore semnat Karl Lagerfeld. Aroma prezintă note florale și fructate pline de căldură și lumină, ce se deschid printr-un buchet de flori albe și strălucitoare: iasomie, orhidee, neroli și floare de portocal, la care se adaugă tonurile de lemn cald, santal și chihlimbar. Cu siguranță, parfumul este potrivit mireselor moderne, care vor să se plaseze în lumina reflectoarelor.



PEPE JEANS HER CELEBRATE

Bucură-te de aroma delicioasă a parfumului Pepe Jeans Celebrate, un cocktail elegant, dulce și picant, conceput pentru a menține simțurile revigorate constant. Iată principalele note ale parfumului: măr, piper alb, caviar negru, tonuri de apă și whisky, ambră cenușie, cașmir, boabe de tonka și vanilie. O esență specială, menită să te însoțească în ziua nunții.



Așadar, care este aroma care te reprezintă din colecția de parfumuri prezentată anterior? Te încurajăm să mizezi pe efectul esențelor menite să te facă să te simți invincibilă în cel mai frumos moment din viața ta.

2.2. Parfumuri indispensabile pentru miri


Printre cei mai emoționați participanți la eveniment sunt, cu siguranță, mirii, pe care ne-am propus să îi sprijinim în procesul ultimelor pregătiri pentru nuntă. Alegerea parfumului reprezintă unul dintre cele mai importante detalii când vine vorba de imaginea unui viitor mire, cu atât mai mult cu cât pentru bărbați, realizarea unui look impecabil nu implică o accesorizare complexă, un machiaj inedit sau o coafură spectaculoasă.

Așadar, dacă faci parte din categoria celor care urmează să spună DA! în această vară, iată, mai jos, o selecție importantă de arome potrivite pentru un astfel de eveniment.

HUGO BOSS THE SCENT LE PARFUM FOR HIM

Un parfum seducător, potrivit unui bărbat puternic, Hugo Boss The Scent poate fi o alegere inspirată pentru ziua nunții. Aroma se evidențiază prin note puternice de ghimbir, lămâie, ulei de artemisia, tonuri de iris catifelat, mosc alb și salvie parfumată. Cu siguranță, Hugo Boss este o esență irezistibilă, căreia nu ai cum să îi reziști.



DOLCE&GABBANA LIGHT BLUE POUR HOMME

Iată un parfum fermecător, sexy și seducător: Light Blue semnat Dolce&Gabbana, o aromă unică, concepută pentru bărbatul modern. Parfumul conține note proaspete și condimentate, ce trimit cu gândul la atmosfera specifică Mediteranei. Alege parfumul care să completeze perfect ținuta din ziua nunții.

CALVIN KLEIN ETERNITY FOR MEN

Calvin Klein Eternity este dedicat bărbaților tandri, dar puternici, emoționali și senzuali. Parfumul este potrivit pentru momentele importante din viața ta, așa că nu vei da greș dacă îl vei alege pentru ziua nunții. Printre cele mai pregnante note ale aromei sunt tonurile lemnoase proaspete, profund senzuale.

BURBERRY HERO

Cu siguranță, ești un erou pentru mireasa ta, așa că ce poate fi mai potrivit decât să alegi un parfum care să te reprezinte? Burberry Hero este dedicat tuturor bărbaților sensibili, moderni și puternici, fiind dominat de note deosebite, ce te vor impresiona iremediabil. Alege esența Burberry care să îți completeze ținuta în cea mai importantă zi din viața ta.  

DAVIDOFF COOL WATER INTENSE FOR HIM

Davidoff Cool Water Intense este un parfum fresh, cu note orientale, proaspete, de mandarină verde, nucă de cocos și chihlimbar. Este ideal pentru a fi purtat la evenimentele la care trebuie să fii în centrul atenției, așadar, iată ocazia perfectă la care să porți această aromă Davidoff inedită.


 
ISSEY MIYAKE EAU CEDRE

Descoperă noul parfum semnat Issey Miyake L`Eau d`Issey Pour Homme Eau & Cèdre, o aromă intensă, masculină, cu o compoziție vibrantă. Esența este dominată de note lemnoase, vetiver, patchouli și cardamom. Este perfect pentru nuntă, așa că asigură-te că îl ai în colecția ta.



NARCISO RODRIGUEZ BLEU NOIR

Te invităm să testezi aroma intensă a parfumului Bleu Noir semnat Narciso Rodriguez, un parfum iconic din linia dedicată esențelor bărbătești. Compoziția sa se deschide cu note de citrice, bergamotă italiană și mandarină, la care se adaugă tonuri de mosc senzual și învăluitor. Suntem de părere că faci o alegere inspirațională dacă mizezi pe acest parfum.



KARL LAGERFELD VIENNA OPERA

Un alt parfum deosebit, căruia merită să îi acorzi atenție, este cel semnat Karl Lagerfeld: Vienna Opera. Aroma este învăluită în lemn reconfortant, cedru și lemn de santal, note calde, de o intensitate legendară. Printre tonurile pregnante ale parfumului se numără aroma de grapefruit alb și mere suculente, ingrediente ce asigură prospețime și luminozitate esenței.



MONTBLANC LEGEND RED

Iată un parfum deosebit, cu note lemnoase, fructate, îndrăzneț și captivant. Montblanc Legend Red este dedicat bărbaților optimiști, energici și masculini, ce își doresc să fie în lumina reflectoarelor în momentele deosebite din viața lor și nu numai. Te încurajăm să mizezi pe efectul unui parfum Montblanc spectaculos.


 
JIMMY CHOO MAN AQUA

JImmy Choo Man Aqua este o esență fresh, marină, concepută pentru a evoca parfumul oceanului. Printre cele mai reprezentative note își fac simțită prezența tonurile de cardamom, grapefruit, salvia, apa de mare și patchouli, ingrediente proaspete, de purtat în această vară. Optează pentru un parfum Jimmy Choo incredibil, greu de uitat!


 
PEPE JEANS HIM CELEBRATE

Așa cum însuși numele aromei o transmite, Celebrate by Pepe Jeans reprezintă parfumul perfect cu care să sărbătorești o etapă esențială în viața ta. Pepe Jeans Celebrate este o aromă picantă, dedicată tinerilor hotărâți și cuceritori. Iată câteva dintre ingredientele cu care te vei întâlni: ienupăr, cardamom, extract de cacao, salvie rafinată și lemn de chihlimbar. Încearcă această aromă unică și nu vei trece neobservat oriunde te-ai afla!



Așadar, care este alegerea finală în ceea ce privește parfumul pentru nuntă? Ce aromă te reprezintă și care sunt notele care te pot convinge să mizezi pe efectul unui parfum? Cu siguranță, propunerile prezentate anterior îți vor simplifica alegerea și vei purta în ziua nunții cea mai frumoasă esență.

23 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod