Devino cunoscut în industria muzicală alături de agenția Better Music

Artiștii care activează în domeniul muzical din România, indiferent că sunt la început de drum sau au atins deja culmile succesului, pot beneficia de o expunere și o creștere a vizibilității exponențială apelând la servicii profesioniste de promovare.

Better Music, cea mai mare agenție de marketing și management muzical din România ce oferă soluții eficiente atât în ceea ce privește marketingul și promovarea, cât și din punct de vedere al administrării corecte ale canalelor de social media și Youtube. Mai mult, Better Music este singura agenție Youtube Music Partner din România.

Better Music oferă cele mai eficiente soluții de promovare pentru artiștii din România


Andrei Militaru, un tânar antreprenor de 28 de ani din Timișoara, a fondat Better Music la vârsta de 25 de ani după ce a strâns o experiență vastă în domeniul marketingului și Youtube, care a debutat undeva în jurul vârstei de 13 ani.

Deși încă tânăr, Andrei a reușit să se adapteze și să se dezvolte eficient și cu impact la cerințele peisajului digital din ultimii ani și a creat la 25 de ani agenția Better Music ca o declarație de profesionalism și excelență în domeniul marketingului muzical din România.

„Suntem mereu alături de artiști, iar strategiile sunt diferite pentru fiecare. Fiecare este unic, astfel fiecare strategie este personalizată pentru a ajunge la succes. Interesul nostru este ca atât artiștii din pachete, cât și artiștii din distribuție să aibă creșteri ale brandului personal, veniturilor și evenimentelor, fără să se streseze. Ei să creeze melodii, iar de restul ne ocupăm noi.”
, declară fondatorul Better Music, Andrei Militaru.

Până în prezent, agenția a administrat sute de conturi de YouTube și a oferit consultanță pentru ca artiștii să-și crească canalele de YouTube și să-și creeze o imagine de profesioniști în rândul publicului lor.

Agenția oferă servicii complexe de promovare pentru artiști, de la setarea unei strategii clare pentru dezvoltare și promovare pe canalele digitale și până la gestionarea eficientă a conturilor pe rețelele socializare și Youtube și integrarea pieselor în playlisturi care au peste 1.000.000 de vizualizări lunare și pe platforme oficiale precum YouTube, Spotify și Apple Music. Totul pentru ca artiștii să obțină mai multe vizualizări, mai multe evenimente și fani și, bineînțeles, venituri mai mari.

De asemenea, agenția are expertiză solidă în protecția drepturilor de autor, branding și marketing strategic pentru artiști, ajutându-i să ajungă la rezultatele dorite.

Better Music este singura agenție din România de management și marketing pentru artiști certificată de YouTube


Better Music deține o strategie prin care artiștii generează vizualizări, abonați, aprecieri și o bază de fani într-un mod natural, organic și gratuit. Agenția deține resurse și colaborează cu furnizori de succes în domeniu, astfel încât să le ofere artiștilor cele mai eficiente rezultate.

Andrei Militaru ne-a declarat: „Recent am început să facem SEO și ranking pentru materialele de SHORT ale canalelor de artiști. Rezultatele sunt fabuloase. Am descoperit foarte multe elemente prin care putem genera trafic gratuit pentru artiști și le punem în aplicare eficient până acum.”

De asemenea, Better Music este singura agenție din România de management și marketing pentru artiști certificată de YouTube ca Youtube Music Partner.

Expertiza de SEO a echipei este demonstrată și de performanțele remarcabile obținute: de exemplu atingerea a 9,7 milioane de vizualizări pentru un canal internațional, fără nicio investiție financiară, doar prin optimizare, ranking, playlisturi și backlink-uri.

Agenția Better Music oferă servicii de management YouTube pentru artiștii din România, indiferent dacă aceștia colaborează și cu alte agenții de distribuție, distribuitori direcți sau platforme precum CD Baby, DistroKid sau TuneCore.

„Nu ne impactează, noi suntem complementari acestor platforme. Da, putem face și noi toate aceste servicii, un fel de 360°. Dar artiștii pot colabora cu diverse MCN-uri, distribuitori sau platforme și au nevoie de ceea ce ei nu oferă și noi putem: administrare eficientă a canalului YouTube, cu rezultate clare și palpabile.”, mai spune Andrei Militaru.

Pentru un viitor nu tocmai îndepărtat, agenția are planuri la fel de mari: lansarea unei platforme proprii, care va amplifica automat toate statisticile unui canal de YouTube, indiferent de nivelul acestuia.

„Preconizăm finalizarea platformei în 2025; până atunci suntem în faza de teste. Ceea ce pot spune este că algoritmul a fost deja testat și aduce un randament foarte bun în acest stadiu”, a declarat Andrei Militaru.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod