URMĂRIȚI LIVE FROM THE RED CARPET: PREMIILE GRAMMY 2014 ȘI FASHION POLICE: PREMIILE GRAMMY 2014, NUMAI LA E!

Premiile Grammy, cele mai importante distincții din industria muzicală, se vor decerna duminică, 26 ianuarie 2014, la Los Angeles. În noaptea de 26 spre 27 ianuarie, de la ora 1.00, E! va difuza LIVE FROM THE RED CARPET: PREMIILE GRAMMY 2014.
Aceasta este cea mai importantă seară pentru industria muzicii, iar Ryan Seacrest (foto) şi Giuliana Rancic, înconjuraţi de câţiva dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi şi artişti din lume, ne oferă informaţii inedite despre sosirea invitaţilor şi prezintă interviuri în exclusivitate cu vedete şi personalităţi nominalizate în cadrul celei mai aşteptate ceremonii de decernare a premiilor din lumea muzicii.

Aparițiile artiștilor pe covorul roșu al acestei gale vor fi atent analizate în cadrul unei ediții speciale a show-ului Fashion Police.
Marți, 28 ianuarie, începând cu ora 22:30, urmăriți la E! Fashion Police: Premiile Grammy 2014, o emisiune în care Joan Rivers, Kelly Osbourne, Giuliana Rancic și George Kotsiopoulos trec în revistă, în stilul amuzant cu care ne-au obișnuit, ținutele celor care păşesc pe covorul roşu și ne transmit verdictul lor asupra succeselor şi eşecurilor stilistice ale serii.

Așadar, nu uitați: Live From The Red Carpet: Premiile Grammy 2014 se va transmite în noaptea de 26 spre 27 ianuarie, numai la E!, începând cu ora 1:00, iar marți, 28 ianuarie, de la ora 22:30, E! va difuza Fashion Police: Premiile Grammy 2014.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod