Trupa Zero: "Dan Bittman este un zeu"

Membrii trupei sunt încântaţi de colaborarea cu Dan Bittman, pe care îl consideră "un zeu, un artist foarte serios şi un exemplu de urmat pentru oricine".

Membrii trupei sunt încântaţi de colaborarea cu Dan Bittman, pe care îl consideră un "zeu, un artist foarte serios şi un exemplu de urmat pentru oricine".

Cel mai nou hil al băieţilor din trupa Zero marchează o colaborare de excepţie cu Dan Bittman şi se bucură deja de mare succes.

Piesa "Îngerul meu" a adunat deja peste 200.000 de vizualizări pe YouTube şi a intrat în playlist-ul unor posturi de radio din România.

"Noi am fost în două turnee prin ţară cu Holograf, în 2010 şi 2011, iar de acolo ne cunoşteam.

Ideea de a colabora cu Dan Bittman ne-a venit imediat ce am compus această piesă, însă nu credeam că el o să aibă timp pentru noi", povesteşte Alex, toboşarul trupei Zero.
"Am pus mâna pe telefon, i-am propus această colaborare şi el a răspuns afirmativ fără să stea pe gânduri. Pentru noi, Dan Bittman este zeu. El este o emblemă a muzicii rock româneşti. Noi am crescut cu piesele Holograf, iar atunci când am învăţat să cântam...
primele piese au fost cele de la Holograf"
, a mai spus Alex.

Băieţii din trupa Zero mărturisesc că au avut multe de învăţat de un artist precum Dan Bittman. "Este un artist foarte serios. Este genul de om care vine cu 10 minute înainte de ora stabilită, iar atunci când are treabă se concentrează asupra a ceea ce are de făcut şi termină totul în timp record. A venit la noi la studio şi a înregistrat partea lui din piesă în 20 de minute.
Pentru noi este un exemplu de urmat"
, a adăugat Laurenţiu, solistul trupei.

Piesa "Îngerul meu" a fost lansată la finalul anului trecut şi va avea, cel mai probabil, un clip ce va fi filmat în următoarele săptămâni.

 

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod