Tom Hardy iubeşte câinii. 30 de fotografii care îţi vor topi inima

Toată lumea îl iubeşte pe Tom Hardy, iar Tom Hardy iubeşte câinii, lucru care îl face şi mai plăcut în faţa oamenilor.
Există chiar şi un cont de Instagram dedicat exclusiv lui Tom Hardy, în care apar doar fotografii cu acesta alături de cei mai bun prieteni ai lui, câinii.  

Superstarul Mad Max a făcut pe toată lumea să plângă anul acesta atunci când câinele său, Woodstock, a murit. Vedeta a adus un tribut extrem de emoţionant pentru acesta:

"Nu obișnuiesc să vorbesc despre familie și prieteni, dar aceasta este o circumstanță inedită. Cu o mare, mare tristețe și o inimă îndurerată vă anunț că după o luptă grea, dar scurtă, de doar șase luni, cu o polimiozită agresivă, Woody a murit în urmă cu două zile.
Avea doar 6 ani. Era prea tânăr pentru a ne părăsi și suntem devastați de pierderea lui. Sunt recunoscător pentru dragostea și compania lui loială și mă bucur să știu că el nu mai suferă. Era un înger și era prietenul meu cel mai bun. Am trecut prin atât de multe lucruri împreună. Woody a fost cel mai bun tovarăş pe care am putut vreodată să visăm că-l avem. Sufletele noastre s-au împletit pentru totdeauna", a spus Tom Hardy.

Iată câteva imagini care demonstrează iubirea imensă pe care actorul o are pentru câini!

Sursă foto: boredpanda
10 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod