Zilele Frumusetii, intre 9-12 aprilie

19 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Zilele Frumusetii, intre 9-12 aprilie

Estetik Media International si revista "Les Nouvelles Esthetiques" anunta cel mai important eveniment de estetica al anului: ESTETIKA & WELLNESS - Zilele Frumusetii, editia a VI-a, 9-12 aprilie, Sala Palatului, Bucuresti, expozitie profesionala internationala de cosmetica, hairdressing, SPA, wellness si medicina estetica.
 
Revista "Les Nouvelles Estetiques", franciza adusa acum 7 ani in Romania de Carmen Okabe, se situeaza in peisajul international, impreuna cu cele 27 de surori, editiile straine care acopera peste 80 de tari, pe pozitia de cel mai important network de revista profesionala din lume.

 
Ajunsa in 2009 la cea de-a VI-a editie, Estetika & Wellness a dobandit statutul de cea mai longeviva si mai competitiva expozitie profesionala de cosmetica, aducand laolalta in fiecare an zeci de expozanti din toate sectoarele frumusetii: cosmetica, manichiura-pedichiura, aparatologie, make up, hairstyling.
 
Specialistii in aparate de infrumusetare vor veni la Estetika & Wellness cu cele mai noi si mai performante aparate pentru ca tu sa stii care sunt cele mai bune metode prin care iti poti modela corpul. Tenul si corpul tau vor fi in centrul atentiei, iar expozantii iti vor recomanda cele mai bune produse si tratamente pentru a te ajuta sa ai un ten tanar si un corp de care sa fii mandra.

 
La ESTETIKA & WELLNESS 2009, cei mai buni specialisti in hairstyling vor avea grija de parul tau: iti vor recomanda cea mai potrivita tunsoare, nuanta de par care te va scoate in evidenta si te vor invata cum sa ai grija de parul tau.
 
Pentru specialisti, se va organiza Congresului International de Estetica Aplicata "Les Nouvelles Esthetiques" - o serie intreaga de conferinte, demonstratii pe teme de cosmetica, terapii holistice, medicina si chirurgie estetica, hairstyling, wellness si SPA: tehnici de medicina estetica dedicate pastrarii frumusetii si tineretii – Botox, filleri dermici, mezoterapie; teme legate de beauty bussines pentru cei care vor sa-si deschida o afacere in acest domeniu; Spa-ul in Romania – strategii pentru deschiderea unui Spa de succes, cele mai noi tendinte Spa etc.

 
Francesco Franco Samudra (fondator al uneia dintre cele mai faimoase scoli holistice din Italia, scoala Samadhi), impreuna cu Fabio Boris Danisi (terapeut axat pe tehnici orientale de masaj), Michele Ranieri (maestru yoga si specialist in tehnici de masaj ayurvedice si orientale) si Antonio Grignano (fizioterapeut) vor transforma masajul in arta vindecatoare si vor sustine in aceasta perioada cursuri de nivelul I, pentru esteticiene si masoterapeuti.
 
Cei dornici sa-si arate talentul sunt asteptati sa se inscrie la unul dintre cele 5 concursuri profesionale tematice: Tunsoare & Culoare – tema Manga; Coafura – tema Baroc; Machiaj - tema Matrioska; Pictura pe unghii – tema Acvatic; Body-painting – tema Fashion.
Regulamentele competitiilor si taloanele de concurs se gasesc atat in revista, cat si pe site-ul www.LNE.ro.
 

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod