Zero - nominalizare la Romanian Music Awards

Facebook Twitter Comenteaza
Zero - nominalizare la Romanian Music Awards

Dupa un an de la infiintare, trupa Zero a primit o nominalizare in cadrul Romanian Music Awards, la categoria "Best Rock".

Laur, Papu, Alex, Vlad si Oxi au cucerit atentia publicului si a specialistilor cu piesele lor ritmate, pline de energie si optimism. Piesa care a intrat in concurs este "Come this way", iar aceasta poate fi gasita pe primul album al trupei.

Zero concureaza alaturi de nume importante ale rock-ului romanesc: Iris, Directia 5, Voltaj si Firma. Conform organizatorilor, va castiga trupa cu cele mai multe voturi de la public.

"Suntem onorati de nominalizare, chiar daca nu am fost invitati sa luam parte la ceremonia de decernare a premiilor. Le multumim tuturor celor care ne sustin si ne voteaza", a declarat Laur, unul dintre componentii trupei.

Romanian Music Awards se afla la a sasea editie, dar anul acesta concursul este organizat pentru prima data de 1 Music Channel. Rezultatul voturilor va fi facut public la gala de decernare a premiilor, duminica, 5 octombrie 2008, Iasi.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod