"Xena", la 44 de ani: cum arată acum"prinţesa războinică"

La 17 ani de când a început să interpreteze rolul care i-a adus celebritatea în cunoscutul serial "Xena, prinţesa războinică", Lucy Lawless adoptă în prezent ţinute mult mai feminine, care o situează pe actriţă la mare distanţă de eroina periculoasă gata să se ia la luptă până şi cu zeii.

Lawless, în vârstă de 44 de ani şi mamă a trei copii, s-a născut în Noua Zeelandă şi a devenit celebră mulţumită excentricei şi frumoasei luptătoare Xena, personaj pe care l-a interpretat timp de şase ani în seria de succes cu acelaşi nume, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

Cu părul vopsit într-un negru puternic şi cu pielea bronzată pentru rol, actriţa a trebuit să menţină un regim chinuitor de fitness pentru a intra în pielea curajoasei eroine.



Rolul a transformat-o pe Lawless şi în ţinta unor zvonuri legate de orientarea ei sexuală, pe baza relaţiilor ambigue dintre Xena şi ajutorul ei, blonda Gabrielle. Reputaţia aceasta a devenit şi mai puternică după rolul de mai târziu din serialul "Spartacus", în care a apărut într-o scenă explicită de sex alături de altă femeie, notează Mediafax.



"Xena, prinţesa războinică" s-a încheiat în 2001, după 134 de episoade şi şase sezoane, dar Lucy Lawless a jucat şi în "Battlestar Galactica", "Parks and Recreation" şi în "Spartacus", al cărui cel mai recent sezon a avut premiera marţi la Los Angeles.



Actriţa a avut părul şaten deschis, cu şuviţe buclate şi a purtat o rochie de un roz aprins, accesorizată cu un colier argintiu, şi partofi argintii.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod