Vonda Shepard, un nou album

10 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Vonda Shepard, un nou album

Lansarea oficiala in Romania a albumului "From The Sun" va avea loc luni, 16 februarie, incepand cu ora 12:00, la Carturesti, strada Arthur Verona 13-15. Alaturi de Vonda Shepard, la eveniment vor fi prezenti si membrii trupei sale: Michael Urbano, Jim Hanson si James Ralston.

"From The Sun" a fost compus la sase ani dupa ultimele inregistrari din studio pentru Ally McBeal. Pentru acest album, Vonda a colaborat cu nume binecunoscute din lumea muzicii: chitaristul James Ralston (a cantat cu Tina Turner), basistul Jim Hanson (i-a acompaniat pe Johnny Cash si Bruce Springsteen) si bateristul Matt Chamberlain (care a colaborat cu David Bowie, Tori Amos, John Mayer).


Vonda Shepard a inceput deja seria de concerte din turneul european "From The Sun", primul eveniment avand loc pe 29 ianuarie, in Koblenz (Germania). Artista va concerta in Europa pana in luna martie, fiind planificate 23 de reprezentatii pentru promovarea albumului "From The Sun".

In Bucuresti, Vonda Shepard va concerta in 18 februarie la Sala Palatului, dupa ce va vizita Germania, Olanda, Cehia, Austria si Elvetia. Biletele de 80, 100, 130 si 160 de lei sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, precum si online, pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint si www.myticket.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod