"Vocea României": Ei sunt finaliștii!

Cei opt concurenţi care au ajuns în semifinală sunt: Silviu Paşca şi Tibi Scobiola, din echipa lui Smiley; Laurian Manta şi Julie Mayaya, din echipa lui Horia Brenciu; Feli Donose şi Vizi Imre, din echipa lui Marius Moga; Cristi Nistor şi Ciprian Teodorescu, din echipa Loredanei.

 

Fiecare semifinalist a cântat în duet alături de un concurent din sezonul trecut al show-ului "Vocea României", de la Pro TV.

Astfel, Vizi Imre a cântat cu Oana Radu, Fely Donose cu Cristian Sanda, Tibi Scobiola cu Ştefan Stan, câştigătorul sezonului trecut, Silviu Paşca a cântat alături de Cătălin Dobre, Julie Mayaya cu Irina Tănase, Laurian Manta cu Iuliana Puşchilă, Cristi Nistor cu Dragoş Chircu, iar Ciprian Teodorescu a făcut echipă cu Iulian Canaf.

Primul care a intrat în concurs a fost Tibi Scobiola, care a cântat alături de Ştefan Stan piesa "Don't let the sun go down on me" a lui Elton John şi George Michael.
"Mi-a plăcut. Să fii penibil şi fraier să nu aplauzi ceva frumos, ce contează că Tibi e la Smiley în echipă", a comentat Horia Brenciu, în timp ce Marius Moga a adăugat: "Au fost două voci care au făcut spectacol."
"Mă bucur că am decis să cântaţi piesa asta împreună, vi se potriveşte foarte bine.

V-aţi completat unul pe altul, aţi dat dovada de prietenie pe scenă. Sper să ne mai bucuram de astfel de momente pe scena de la Vocea României", a fost concluzia lui Smiley.

A urmat Laurian Manta, din echipa lui Horia Brenciu, care i-a surprins pe membrii juriului cu piesa "Mamma knows best", cântată de Jessie J.
"Mi-a plăcut. Ai ars-o golăneşte asa, deşi cam virgin... Cu atâtea fete pe lângă tine, tu erai atent la noi", a spus Smiley despre momentul tanărului de 16 ani.

A venit rândul lui Ciprian Teodorescu, din echipa Loredanei, a cântat în seara piesa "We are young".
Juriul a fost unanim în a aprecia faptul că Ciprian s-a concentrat prea mult asupra modului în care interpretează piesa, fiind mai puţin comunicativ cu publicul.

În schimb, prestaţia lui Vizi Imre, din echipa lui Marius Moga, a fost apreciată în unanimitate.
El a cântat cu Oana Radu, fosta concurentă la Vocea României, piesa "Hotel California".
"Eşti una dintre vocile României. Tu eşti un vulcan", i-a spus Brenciu, părerea acestuia fiind împărtăşită şi de Moga.
"Eşti un artist", i-a spus Loredana, în timp ce Marius Moga a menţionat: "Eu mă bucur că tu meriţi să stai pe scena asta. Muzica la tine vine de la Dumnezeu. Ești un om care traieşte muzica."

Pe scenă a intrat Silviu Paşca, din echipa lui Smiley, care a cântat alături de Cătălin Dobre. Duetul celor doi pe piesa "Written in the stars" a impresionat juriul.
"Piesa asta a fost scrisă pentru voi", a spus Brenciu, în timp Smiley a declarat: "De câte ori apari pe scenă, faci spectacol. Tu eşti un spectacol şi te bucuri de muzică, pentru că e ceva nou pentru tine.
Cei care sunt în branşă de mult timp pierd asta. Sunt sigur că vei avea un cuvânt de spus în industria muzicală."


A urmat o nouă concurentă din echipa lui Horia Brenciu, Julie Mayaya, care i-a impresionat pe juraţi cu melodia Arethei Franklin, "Natural Woman".
"Incredibil de frumos. Arăşi superb in seara asta. Un cântec dificil pe care l-ai facut să pară al tau", i-a spus Loredana.

Fely Donose, din echipa lui Moga, a ales să cânte melodia Rihannei, "Diamonds", prestaţia ei fiind apreciată.

Cristi Nistor a încheiat prima serie a interpretărilor. El a cântat cu Dragoş Chircu "Corazon Espinado".

După votul publicului, au fost aleşi concurenţii care merg în finala concursului. Toţi cei patru antrenori au oferit câte 50% pentru fiecare concurent, astfel că votul publicului a fost decisiv.

Din echipa lui Smiley, câştigătorul a fost desemnat Tobi Scobiola, care a primit 60% din voturi, în timp ce Silviu Paşca a fost votat de 40%.



Din echipa lui Horia Brenciu a mers în finală Julie Mayaya, aleasă cu 67% de procente, în detrimentul lui Laurian Manta.



A urmat echipa Loredanei, finalistul fiind desemnat Cristi Nistor, cu un scor zdrobitor de 82&, în dauna lui Ciprian Teodorescu.



Din echipa lui Marius Moga merge în finală Vizi Imre, cu un total de 64%.

Fely Donose a fost eliminată în semifinale.



Marea finală a schow-ului "Vocea României" va avea loc miercuri, 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun.
 
 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ignat Elena pe 15 Dec 2012, 21:03
    Vocea Romaniei

    felicitari tuturor-juratilor,finalistilor- seri minunate,lumina in bezna lasata de campaniile electorale-clipe de neuitat pentru noi romanii huiduiti,ponegriti,contestati nu de straini -da de unde-de "fratii" romani-politruci-care uita ce frumoasa este tara aceasta ,chiar saraca cum ziceti Domnu B- dar cu oameni-oameni -talentati ,muncitori,creativi-si nu pentru parlament -nu-acolo doar cei care nu au suma completa in top 100-iertare pentru cei care doresc sa schimbe in bine ceva-asadar va multumim pt. munca depusa si -clipele de neuitat

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod