VJ Paul va prezenta "MTV Ouch!"

Facebook Twitter Comenteaza
VJ Paul va prezenta

Din 23 august, MTV va difuza in fiecare sambata, de la ora 22.00, si duminica, de la ora 18.00, "MTV Ouch!", un nou show nonconformist si plin de umor! Cel mai haios dintre VJ-i, Paul va realiza o serie de pastile de ras, difuzate de-a lungul unei ore, timp in care se va afla pe urmele celor mai interesante vedete din show-biz pentru a afla cele mai ascunse secrete ale lor.

Intrebat despre prima editie a emisiunii, VJ Paul povesteste ca s-a deghizat intr-un hip-hop-er adevarat si s-a intalnit cu doi reprezentanti ai acestui gen muzical: Bitza si Grasul XXL.

"Aveam multe gadget-uri in geanta.
Nu stiam ce o sa fac cu toate, dar scopul era sa-i scot pe cei doi din lancezeala specifica interviurilor cu hip-hop-eri. Spre sfarsit am crezut chiar ca o sa sara la bataie, dar pana la urma baietii au ramas doar cu termosul meu cu ceai de galbenele", a declarat zambind VJ Paul.

Absolvent al Facultatii de Teatru si Film, sectia Coregrafie, VJ Paul este fascinat atat de televiziune, cat si de actorie si dans. El a participat in serialul "Cu Un Pas Inainte", difuzat la ProTV, dar si in cel mai nou videoclip al Corinei, "Gimme Your Love".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod