VJ Paul se plimba la "MTV Ouch" intr-o casa bantuita

Facebook Twitter Comenteaza
VJ Paul se plimba la

Dupa reteta "MTV Cribs", VJ Paul a mers intr-o casa bantuita si in palatul imbracat in foita de aur al "reginei" magiei albe. Intreaga aventura va putea fi urmarita sambata, 6 septembrie, de la ora 22:00 si duminica, 7 septembrie, de la ora 17.30, in show-ul "MTV Ouch".

Curios din fire, VJ Paul si-a luat "inima in dinti" si a pornit catre o casa despre care se spune ca e bantuita, pentru a aplica ceea ce a invatat de la clarvazatoarele intalnite la "palatul de aur".
"Vrajitoarele" i-au aratat vila impresionanta, i-au povestit despre cei mai celebri "clienti" ai magiei albe si i-au dovedit prin "diplome de vrajitoare" ca sunt autentice. La sfarsit, stapanele casei l-au luat la "citit" si pe VJ-ul MTV.

Intrebat care a fost lucrul care l-a impresionat cel mai mult in "palatul de aur", VJ Paul a declarat: "Indiferent de gusturile pe care le ai, in casele vrajitoarelor o sa gasesti ceva care sa-ti placa! Duci o viata bio? Plantele "terapeutice" sunt nelipsite.
Crezi in Dumnezeu? Icoanele sunt aici buluc. Iti place luxul? Mobilele au foitza de aur si candelabrele cel putin 6 brate. Iti plac VIP-urile? Pe-aici au trecut tone. Mergi des la teatru? Ei bine, acasa la prietenele noastre cu har o sa ai parte de cel mai intens spectacol".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod