VJ Oana, alaturi de Paul Van Dyk

Facebook Twitter Comenteaza
VJ Oana, alaturi de Paul Van Dyk

"Colectionara" de interviuri in exclusivitate cu importanti DJ-ii, VJ Oana l-a "luat la intrebari" pe Paul Van Dyk care a mixat la Bucuresti intr-un show pus la punct de The Mission, MTV si ProFM DANCE. Prima parte a materialului realizat de VJ Oana a putut fi urmarit la MTV News luni, 13 octombrie 2008, de la ora 21.30, iar miercuri, 15 octombrie 2008, de la ora 21.30, MTV News a rezervat suficient timp pentru a-l cunoaste cat mai bine pe unul dintre cei mai cunoscuti DJ-i din intreaga lume.
   
"Daca anul trecut inainte de Craciun, cand am venit in Romania pentru a 3-a sau a 4-a oara, imi promovam albumul 'In Between', de data aceasta am adus cu mine 'Vonyc Sessions', un material nou, strans legat de show-ul meu de la radio, care se intituleaza tot asa...
Este un produs care ma reprezinta ca artist si care, sper eu, sa va placa!", a declarat Paul Van Dyk, care se afla in turneul de promovare al celui mai nou album.

"Cu toate ca este unul dintre DJ-ii care imbratiseaza tehnologia de ultima ora, asa cum a declarat si in interviu, in detrimentul 'batranului' platan si spune ca nu stie care-i sunt sansele pentru a-si pastra titlul in cadrul DJ MAG Awards 2008, eveniment care se va desfasura anul acesta pe data de 29 octombrie 2008 la Londra, Paul Van Dyk a incalzit atmosfera inca o data la Bucuresti, dovedind ca este unul dintre cei mai buni DJ-i ai lumii", a povestit VJ Oana, care poate fi vazuta la MTV, prezentand in fiecare vineri, de la ora 00.00, clasamentul "Dance Floor Chart", dar si pe frecventele ProFM DANCE.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod