Vino să goleşti vitrinele în Băneasa Shopping City!

Vineri, 20 ianuarie, profită până la miezul nopţii de reducerile extravagante din Băneasa Shopping City.

Vineri, 20 ianuarie, Băneasa Shopping City te invită să profiţi de extra reducerile din colecţia de toamnă-iarnă până la miezul nopţii. Numai între orele 18:00 şi 24:00 ai parte de muzică bună şi numeroase premii oferite pe loc, care vor transforma o ieşire la mall într-o super petrecere.

 

Reducerile pot ajunge şi până la 80% în unele dintre magazinele participante din Băneasa Shopping City şi Feeria. Lista magazinelor cu discounturi e disponibilă atât pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro, cât şi pe http://www.facebook.com/#!/BaneasaShoppingCity.

Băneasa Shopping City a pregătit o mulţime de alte surprize. Atmosfera de petrecere, condimentată de cocktailurile savuroase oferite gratuit tuturor participanţilor, este ideală pentru a face cumpărături. Manechinele de la MRA Models vor prezenta, în cadrul unui show antrenant, colecţiile disponibile în magazine.
Mai mult, vouchere de cumpărături şi invitaţii la film vor fi oferite ca premii instant, iar pe 21 şi 22 ianuarie, petrecerea continuă până la orele 22:00.

De asemenea, la Grand Cinema Digiplex, în seara de 20 ianuarie, începând cu ora 23:59 dacă iei un suc mare împreună cu un popcorn sau nachos mare poţi viziona gratuit premiera filmului “Contrabanda”. În weekend ai super ofertă: cumperi popcorn/nachos/răcoritoare mici şi primeşti mediu sau cumperi mediu şi primeşti mare.
Eye Fi Cafe te întâmpină cu preţuri speciale la meniuri.

Pentru mai multe detalii puteţi accesa: http://www.baneasashoppingcity.ro/ şi http://www.grandcinemadigiplex.ro/.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod