VIDEO: Călugăriţa care a uimit juriul la "Vocea Italiei"

După surpriza Susan Boyle, lumea concursurilor televizate de talente vocale are un nou superstar: o călugăriţă cu o voce angelică.

Sora Cristina Scuccia are 25 de ani şi este membră a ordinului Surorilor Ursuline ale Familiei Sfinte, notează site-ul usatoday.com, citat de Mediafax. Originară din Sicilia, ea a cântat, la emisiunea Vocea Italiei, piesa "No One", din repertoriul artistei Alicia Keys.

Vocea însufleţită a călugăriţei a surprins încă din primele momente, ridicând publicul în picioare, în timp ce membrii juriului, ce stăteau cu spatele la interpretă, s-au grăbit să aprecieze prestaţia.

Odată întorşi cu faţa la cântăreaţă, chiar înainte ca aceasta să termine primul refren, membrii juriului au rămas cu gura căscată văzând cum o femeie înveşmântată în călugăriţă dansează pe scenă.

"Sunt o călugăriţă adevărată", le-a spus ea, la sfârşitul piesei, membrilor juriului format din cântăreţii Raffaella Carra, J-Ax, Noemi şi Piero Pelu.

"Am venit aici pentru că am un dar pe care vreau să îl împărtăşesc. Sunt aici pentru a propovădui Evanghelia", a mai spus Cristina Scuccia.

Prestaţia călugăriţei a fost impresionantă, dar cei mai surprinzători au fost fanii din spatele scenei: părinţii şi patru călugăriţe prietene care au dansat şi au susţinut-o, emoţionaţi până la lacrimi, pe sora Cristina, relatează Mediafax.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod