Victoria Beckham

Victoria Beckham și-a pus fanii în cap! Gestul pentru care e aspru criticată

Victoria Beckham a stârnit indignare în rândul fanilor săi după ce a postat pe Instagram o fotografie în care își sărută pe buze fiica în vârstă de cinci ani.

Imaginea, postată pe data de 10 iulie, ziua în care Harper a împlinit cinci ani, a primit numeroase comentarii negative din partea celor care o urmăresc pe vedetă pe rețeaua de socializare.

Cei mai mulți dintre userii care au avut reacții negative sunt de părere că nu este firesc ca un copil să fie sărutat pe gură nici de către părinți.

În fotografie, Victoria și fiica sa, Harper, sunt surprinse într-o piscină spectaculoasă, cu vedere la ocean. Gestul de afecțiune dintre mamă și fiică nu a fost însă pe placul unora dintre cei care o urmăresc pe soția lui David Beckham pe Instagram, potrivit manchestereveningnews.co.uk.

"Este ciudat să fii sărutat de părinți pe gură", a scris unul dintre useri.

"Foarte mulți copii fac herpes pentru că părinții lor au obiceiul de a-i săruta pe buze", a comentat un alt fan.

Dar numeroși useri i-au sărit rapid în apărare vedetei. "De ce cred oamenii că este atât de ciudat ca cineva să-și sărute propriul copil pe buze?", a scris una dintre fanele vedetei, iar alta a adăugat: "Cred că este ceva ce numai un părinte iubitor poate să înțeleagă. Eu îmi pup fetița de cinci ani pe buze. La mulți ani micuței tale prințese!"

Victoria Beckham, mamă a patru copii, a însoțit fotografia de comentariul în care îi urează fiicei sale o aniversare fericită: "La mulți ani! Cu toții te iubim foarte mult.
Pupici de la mami
".

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
12 Iulie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod