Victor Slav, în vitrina unei florarii! A lansat o afacere de familie!

Prezentatorul știrilor meteorologice de la Pro TV, a fost dintotdeauna admirat de publicul feminin pentru modul în care arată și pentru forma fizică excelentă.
Prezentatorul știrilor meteorologice de la Pro TV, a fost dintotdeauna admirat de publicul feminin pentru modul în care arată și pentru forma fizică excelentă. Iubitul Andei Adam ar putea juca oricând rolul de manechin și, astfel se face că, mai nou, apare în vitrinele unor florării din București.

O imagine în mărime naturală a lui Victor tronează pe geamurile lanțului de boutique-uri florale Belle Fleur din București. El apare îmbrăcat în costum negru, foarte elegant, cu papion, zâmbind și ținând în mână un buchet cu flori.


Prezența lui nu este deloc întâmplătoare. Alături de Anda Adam și de câțiva prieteni, au deschis cel mai nou lanț de florării din București. Este vorba de Belle Fleur, un concept ce vine direct din patria mondială a comerțului cu flori, Olanda.

Victor și Anda au adus specialiști care fac cele mai frumoase și mai inedite aranjamente florale. Practic, pot realiza atât buchete în cele mai frumoase combinații coloristice, cât și forme de obiecte cât mai inedite.

Belle Fleur are în prezent trei sedii în București, pe Calea Victoriei, Mihai Bravu și Calea Moșilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod