Viaţa Dianei, spusă de fostul său bodyguard într-un film

Viaţa prinţesei va fi povestită într-un film de cinema, bazat pe memoriile fostului ei bodyguard Ken Wharfe, intitulate "Diana: Closely Guarded Secret".

Viaţa prinţesei va fi povestită într-un film de cinema, bazat pe memoriile fostului ei bodyguard Ken Wharfe, intitulate "Diana: Closely Guarded Secret".

 

În prezent, producătorul Stephen Evans caută o actriţă de la Hollywood care să o întruchipeze  pe prinţesa britanică, decedată într-un tragic accident de maşină în august 1997. Numele unor actriţe precum Keira Knightley şi Scarlett Johansson au fost asociate proiectului, relatează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

"Este vorba despre aproximativ 11 ani din viaţa ei, după ce l-a născut pe Harry, când acesta avea cam doi ani, şi povestea este spusă în parte din perspectiva bodyguardului ei", a declarat producătorul pentru ziarul Sunday Mirror.

"Accentul este pus pe autenticitate şi pe a descoperi prin ce a trecut.

Pentru cei care nu sunt extrem de pasionaţi de Diana, multe (dintre lucrurile prezentate în film n.r.) vor fi necunoscute publicului. Filmul nu spune că era incredibil de minunată sau că era o pacoste, publicul îşi poate forma propria părere", a mai spus acesta.

Potrivit sursei citate de Mediafax, Evans a descris-o pe Diana ca având "calităţi extraordinare" şi o "carismă uriaşă" şi fiind foarte bună la replici scurte, "foarte isteaţă", chiar dacă nu era la cel mai înalt nivel din punct de vedere intelectual.

Avea însă o "viclenie" şi "încăpăţânare" native şi "odată ce se hotăra, era ca un buldozer".

Stephen Evans speră ca filmul său să aibă parte de succesul de care se bucură "The Iron Lady", povestea fostului premier britanic Margaret Thatcher, cu Meryl Streep în rolul principal.

"Prestaţia lui Meryl Streep este cea mai reuşită pe care am văzut-o vreodată. Filmul în sine nu e grozav, dar chiar crezi că te uiţi la Margaret Thatcher", a spus Evans.

Un alt film despre viaţa Dianei care este în pregătire, "Caught in Flight", are la bază o aventură pe care prinţesa a încercat să o ascundă, iar în rolul principal urmează să joace Jessica Chastain.

Diana Spencer s-a măritat cu prinţul moştenitor al Marii Britanii, Charles, pe 29 iulie 1981, devenind prinţesă de Wales, amintește Mediafax.

A avut cu Charles doi fii - prinţii William, născut în 1982, şi Harry, născut în 1984. A divorţat de Charles în 1996 şi a murit un an mai târziu la Paris. Funeraliile Dianei au avut loc la Westminster Abbey, la 6 septembrie 1997, iar evenimentul televizat a avut o audiență estimată la 2,5 miliarde de oameni din toată lumea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod