VH2 și Life on Mars cântă la Hard Rock Cafe!

Două concerte importante și o seară de karaoke te asteapta saptamana aceasta la Hard Rock Cafe.

Două concerte importante plus o seară de karaoke te asteapta saptamana aceasta la Hard Rock Cafe.

JOI, 5 APRILIE, ORA 21.00 – CONCERT VH2
Trei decenii de cariera si doi veterani ai muzicii romanesti – iata doua motive pentru care nu trebuie sa lipsesti de la concertul VH2 din 5 aprilie, de la Hard Rock Cafe! Ia-ti prietenii si vino sa canti alaturi de Gabriel Cotabita, Mihai Pocorschi si colegii lor de trupa piesele de pe cel mai recent album al formatiei, dar si hiturile care i-au facut atat de indragiti.


Pretul unui bilet la concert este de 35 lei.

VINERI, 6 APRILIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR
In fiecare seara de vineri, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe te asteapta sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret. Urca in lumina reflectoarelor si poti alege sa fii ce superstar doresti – Robbie Williams, John Lennon, Madonna, Michael Jackson, Jon Bon Jovi sau orice alt artist pe care il indragesti. Arata tuturor ca esti facut pentru a fi pe scena si vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani! Intrarea la serile de Karaoke este libera.
 
SAMBATA, 7 APRILIE, ORA 22.30 – CONCERT LIFE ON MARS
Vino sambata seara la un concert intergalactic cu trupa Life on Mars! Vei asculta rock modern, cu influente brit, dar si cover-uri dupa piesele unor artisti celebri precum: Amy Winehouse, The Beatles, Black Eyed Peas, Blur, Duffy, Déjà Vu, James Brown, Jennifer Paige sau Joan Osborne.
Life on Mars este formata din: Loredana Ciubotaru (vocal), Loredana Cavasdan (vocal), Razvan Grigorescu (chitara acustica si electrica), Vlad Vedes (chitara electrica), Nicu Avram (bass) si Robi Megheti (tobe).
Pretul unui bilet la concert este de 25 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod