Vedetele oferă sfaturi pe care ar fi dorit să le primească în tinereţe

Angelina Jolie, Julia Roberts şi Jodie Foster se numără printre vedetele care au scris despre sfaturile pe care ar fi vrut să le ofere versiunilor lor mai tinere, în numărul din octombrie al publicaţiei People, care marchează 40 de ani de la prima apariţie pe piaţă a revistei.

Editorii publicaţiei americane People le-au cerut mai multor celebrităţi să se gândească la trecutul lor şi să publice în numărul aniversar, din octombrie, al revistei sfaturile pe care ar fi vrut să le primească în tinereţe. Astfel, vedetele au vorbit despre dragoste şi susţinere, relatează agenția Mediafax.

Angelina Jolie a declarat că "nu ar schimba nimic" din trecutul ei, dar s-ar fi încurajat să călătorească mai mult în tinereţe. Probabil că mi-aş spune să mă bucur de libertate cât de mult pot, înaintea ca aceasta să dispară.

Aş spune să mă bucur de plimbări în parc, excursii şi călătorii şi viaţă, lucruri pe care le-am făcut, dar mi-ar fi plăcut să le fac mai mult, înainte de a deveni mai dificil să fac asta", a declarat Jolie.

"Nu te poţi pregăti niciodată pentru viitor, pentru că este vorba de toate lucrurile acelea care adunate fac din tine omul care eşti. Trebuie să laşi varianta ta tânără să simtă frica de lucruri şi să abordeze situaţiile direct. Să facă alegeri curajoase şi greşeli, iar toate lucrurile acestea te definesc ca om mai târziu", a mai spus actrița.

La rândul său, Julia Roberts s-ar fi încurajat să fie "fericită că are părul ondulat natural" şi să "preţuiască fiecare moment petrecut" cu tatăl său.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod