Vedetele din Romania si din strainatate la deschiderea expozitiei ESTETIKA & WELLNESS 2010

3 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Vedetele din Romania si din strainatate la deschiderea expozitiei ESTETIKA & WELLNESS 2010

Deschiderea oficiala a expozitiei ESTETIKA & WELLNESS 2010 va avea loc joi, 4 martie, la ora 12.00, pe scena special amenajata pentru demonstratiile senzationale pregatite de catre specialistii romani si straini in frumusete urmand sa urce mai multe vedete autohtone si din strainatate.

Astfel, hairstilistul Petre, de la Memories Beauty Salon, isi va demonstra maiestria si creativitatea avand-o ca model pe vedeta TVR, Iuliana Marciuc, in timp ce Alex Radulescu va recrea spectaculosul machiaj de pe posterul expozitiei avand-o ca model pe frumoasa prezentatoare a stirilor sportive B1TV, Adriana Krips.


Tot la inaugurare va acorda autografe prezentatoarea concursului Eurovision Romania, organizat de catre TVR, si vedeta de pe coperta celui mai recent numar al revistei Les Nouvelles Esthetiques & SPA, Valentina Pelinel.

Nu in ultimul rand, unul dintre invitatii speciali ai editiei 2010 a ESTETIKA & WELLNESS, Antonio Cerrone, va face la deschiderea oficiala o scurta demonstratie de cupping massage. Spectaculoasa tehnica care implica ventuze de sticla si foc a fost prezentata si in cadrul emisiunii Happy Hour, celebrul maseur italian avand-o ca model pe frumoasa Laurette.
Mai multe informatii si programul congresului pe siteul: www.lne.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod