Vedetele despre care nu se ştie că au divorțat

Deşi căsătoriile şi divorţurile celebritătilor atrag atenţia opiniei publice, există vedete ale căror mariaje nu au fost cunoscute şi care s-au încheiat fără ca presa să scrie despre ele.

Deşi căsătoriile şi divorţurile celebrităților atrag atenţia publicului, există vedete ale căror mariaje nu au fost cunoscute şi care s-au încheiat fără ca presa să scrie despre ele.

George Clooney, cel mai râvnit burlac de la Hollywood, a fost căsătorit, relatează Huffington Post, citat de Mediafax. Starul s-a însurat în 1989 cu actriţa Talia Balsam, care a apărut în serialul TV "Mad Men". Clooney şi Balsam au divorţat în 1993.

După mariajul eşuat cu George Clooney, Talia Balsam şi-a unit destinul în 1998 cu John Slattery, cu care a jucat în "Mad Men", şi cu care este şi în prezent căsătorită.

Despre Will Smith toată lumea ştie că este căsătorit cu Jada Pinkett-Smith, cei doi împlinind 15 ani de mariaj în 2012.

Anterior căsătoriei cu aceasta, starul din "Bad Boys" sau "Men in Black" a fost însurat cu Sheree Zampino, între 1992 şi 1995. Cei doi au împreună un copil, Willard "Trey" Smith III, care a absolvit liceul în iulie anul trecut. Will Smith a fost prezent la ceremonie.

Bradley Cooper a fost şi el însurat, deşi acest lucru a scăpat atenţiei opiniei publice. S-a vorbit în presă despre relaţii ale acestuia cu Renee Zellwegger, Jennifer Aniston şi, mai recent, cu Jennifer Lopez, dar căsătoria acestuia cu Jennifer Esposito nu a fost mediatizată. Mariajul celor doi a durat numai 4 luni, între decembrie 2006 şi mai 2007.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod