Vanghelie, despre naşterea fiicei sale: „Am dat 2.000 şi ceva de euro“

Vanghelie a postat pe Facebook o imagine cu mama și copilul după naștere


Oana Mizil a născut, joi, la spitalul Sanador din Capitală, prin cezariană, o fetiţă care va fi botezată Maria.

Vanghelie a precizat că s-a mutat cu familia în casă nouă, unde a fost amenajată camera fetiţei. "Naşterea unui copil este un dar nepreţuit. Astăzi, eu şi Oana am devenit părinţii unei minunate fetiţe pentru care le suntem recunoscători lui Dumnezeu şi medicilor. Maria este o fetiţă de nota 10! Vă mulţumim tuturor celor care ne-aţi felicitat şi, la rândul nostru, vă transmitem un gând bun", a scris ulterior Marian Vanghelie pe contul său de Facebook, postând şi câteva fotografii.

Primarul suspendat al sectorului 5, arestat la domiciliu, a primit încuviinţarea instanţei să îşi părăsească locuinţa, joi şi vineri, pentru a asista la naşterea copilului său şi a face demersurile necesare pentru înregistrarea acestuia.

Vanghelie a fost eliberat din arest preventiv în 10 iulie şi este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, notează Mediafax.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA în 7 iulie, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod