VAMA la Cinema Patria: Oriflame ofera cadouri doamnelor si domnisoarelor si sesiune de autografe

Pe 10 martie, incepand cu ora 20:00 in incinta Cinematografului Patria, ORIFLAME va fi alaturi de fanii trupei Vama si va oferi 10 bilete gratuite pentru cei care vor participa la concursul organizat incepand de astazi pe www.oriflametrends.ro. Cei care vor fi prezenti la eveniment vor avea ocazia sa testeze si sa afle mai multe despre compania si produsele Oriflame, iar cei mai norocosi vor avea sansa sa castige premii la tombola.
Alaturi de REDD’S, Oriflame va ofera un spectacol special pentru o zi speciala: Ziua Femeii cu una dintre cele mai iubite trupe de rock romanesti: VAMA ! Biletele se mai pot gasi pana duminica inclusiv pe www.iabilet.ro, la Magazinul Unirea, Libraria Eminescu si la Cinema Patria, precum si in ziua concertului, la intrare.

Biletele cossta 60 de lei acces normal si 100 de lei VIP. Toti cumparatorii de bilete VIP primesc gratuit cartea lui Tudor Chirila – Exercitii de echilibru. Accesul la concert se face incepand cu ora 19:00. Dupa concert, trupa ofera fanilor autografe!. VAMA  - Epidemie de Iubire, este un spectacol organizat de Sprint Media si Bestmusic.ro si promovat de Magic FM.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod