Valentina Ionescu, de la costum popular, la pantaloni de piele sexy

Transformare spectaculoasa pentru cantareata de muzica populara Valentina Ionescu, cu prilejul lansarii noului proiect muzical.
Transformare spectaculoasa pentru cantareata de muzica populara Valentina Ionescu, cu prilejul lansarii noului proiect muzical.

Valentina isi propune sa promoveze folclorul romanesc in randul tinerilor, astfel ca a apelat la un compozitor din Suedia, care a reorchestrat cateva piese clasice de-ale Mariei Tanase.

Pentru aparitiile televizate, Valentina a renuntat la costumul popular si adopta acum un look modern si foarte sexy, care ii pune in evidenta silueta de invidiat. "Am gandit impreuna cu echipa mea aceasta noua imagine vreme de patru luni de zile...
Mi-am luat stilist si am decis sa adopt un look cool, inlocuind costumul popular cu pantaloni si geaca din piele. Am pastrat insa ia si am renuntat la pantofii comozi pentru ghete cu toc de 15 centimetri"
, spune Valentina.

Totodata, Valentina Ionescu si-a luat si doi dansatori sexy, alesi in urma unui casting. "Am facut un casting de dansatori si i-am ales pe Andrei si Mircea sa ma insoteasca in emisiuni. Am repetat cu ei vreme de o luna de zile si sunt multumita de rezultat. Mai mult, pentru a fi in forma maxima mi-am luat antrenor personal si merg la sala de patru ori pe saptamana", mai spune Valentina.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod