Valentina Ionescu a pierdut 8000 de euro din cauza zăpezii

Vremea capricioasă le cauzează neplăceri și artiștilor, iar printre cei afectați de ninsoare și ger se numără și cântăreața de muzică populară Valentina Ionescu.

Vremea capricioasă le cauzează neplăceri și artiștilor, iar printre cei afectați de ninsoare și ger se numără și cântăreața de muzică populară Valentina Ionescu.

Opt concerte programate în această lună au fost amânate din cauza vremii, iar vremea rece i-a stricat artistei și cântarile din ziua de Valentine’s Day. "Ieri aveam programate două concerte în jurul Bucureștiului, însă m-am îmbolnăvit grav în urma unei cântări din weekend și de atunci nu am mai ieșit din casă", declară Valentina Ionescu.

Cântăreaţa a început să facă saună şi să ia picături de eucalipt pentru a-şi trata răceala şi a fi în formă la concertele de săptămâna viitoare.

Ea a fost entuziasmată de feedback-ul primit odata cu lansarea noului proiect muzical, însoțit de noua imagine. "În urma aparițiilor la televizor am primit multe cereri de concerte din toată țara, pe care nu le pot însă onora din cauza vremii. Am pierdut în total zece concerte! Mă bucură că inițiativa mea de a aduce muzica populară mai aproape de tineri a fost bine primită de toată lumea", declară Valentina Ionescu.

Cât despre Ziua Sfântului Valentin, artista nu a sărbătorit-o într-un mod special.

"Este frumos că există o zi mondială a iubirii și văd că tinerii chiar sărbătoresc această zi și mi-ar place să văd în fiecare zi multe dovezi de iubire. Eu plănuiam o cină cu soțul meu într-un restaurant select, însă răceala mi-a dat planurile peste cap", mai spune Valentina Ionescu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod