Vaccinul universal anticancer: anunțul oficial al producătorului

Vaxil BioTherapeutics, compania care a anunţat recent testarea cu succes a vaccinului anti-cancer pe pacienţi, studiază şi un antidot extrem de eficient pentru bacteria care cauzează cele mai multe cazuri de tuberculoză, Mycobacterium tuberculosis.

Vaxil BioTherapeutics, compania care a anunţat recent testarea cu succes a vaccinului anticancer pe pacienţi, studiază şi un antidot eficient pentru bacteria care cauzează cele mai multe cazuri de tuberculoză, Mycobacterium tuberculosis.

"Principalul produs al Vaxil, ImMucin este un vaccin terapeutic anti-MUC1 (moleculă care se găseşte în cantităţi semnificative pe suprafaţa celulelor canceroase) care este evaluat clinic în Faza I/II (n.r. din trei) pe pacienţii cu mielom multiplu, la Centrul Medical Hadassah, din Ierusalim. ImMucin ar putea fi aplicat în cazul a 90% dintre tipurile de cancer, atât în cazul tumorilor solide, cât şi non-solide", anunță producătorul pe site-ul propriu, citat de realitatea.net.

"Vaxil dezvoltă şi un alt vaccin, pentru tratarea Mycobacterium Tuberculosis (MTb), iar în prezent suntem în studii pre-clinice. Tuberculoza este una dintre cele mai mari cauze ale mortalităţii în lume", anunţă producătorul.

Tuberculoza este o boală infecţioasă provocată de bacilul Koch sau Mycobacterium tuberculosis. Cea mai severă formă a acestei boli este tuberculoza pulmonară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod