Un vagabond vrea 9 milioane de dolari de la Eminem

Rapperul a fost dat în judecată de un homeless din New York care susţine că muzicianul "i-a furat" o idee pentru a realiza un spot publicitar.

Rapperul a fost dat în judecată de un homeless din New York care susţine că muzicianul "i-a furat" o idee pentru a realiza spotul publicitar "Born of Fire" al constructorului de automobile Chrysler, difuzat la gala Super Bowl din 2011.

Stephen Lee Pieck din New York a depus o plângere la Tribunalul Districtual al Statelor Unite, pe 12 ianuarie, informează site-ul music-news.com, citat de Mediafax. Plângerea a fost scrisă de mână, iar la rubrica "adresă", reclamantul afirmă că e o persoană fără adăpost.

Pieck susţine că a luat masa cu cântăreaţa Christina Aguilera şi Jordon Bratman, fostul ei soţ, la restaurantul Legal Sea Foods, unde Aguilera l-a sunat pe Eminem, i l-a dat la telefon, iar el i-a povestit rapperului ideea pe care o avea despre un videoclip, iar aceasta a fost folosită ulterior în spotul "Born of Fire".

"Vreau ca tribunalul să mă despăgubească cu o sumă totală de 9 milioane de dolari", afirmă Pieck în cererea sa.

"Eu am conceput fiecare detaliu al reclamei, iar ideea pentru acel spot publicitar mi-a fost furată. În plus, nu am primit nicio recompensă financiară pentru munca pe care am depus-o", a mai spus el.

Reclama a fost difuzată în pauza finalei Super Bowl din 2011 şi îl prezintă pe Eminem conducând cel mai nou model creat de constructorul de automobile Chrysler prin oraşul Detroit.

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, şapte albume, care s-au vândut în 86,5 milioane de exemplare în toată lumea. După ce şi-a făcut debutul, în 2002, în calitate de actor, cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician.

Cel mai recent album al său, intitulat "Recovery", a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite în anul 2010, notează agenția Mediafax.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod