Un site dedicat teatrului: www.fnt.ro

Facebook Twitter Comenteaza
Festivalul National de Teatru (1-10 noiembrie 2008) are un site nou, unde pot fi descoperite toate spectacolele care se regasesc in structura de anul acesta. Fiind conceput initial ca un instrument util persoanelor care vor sa scrie despre eveniment, de anul acesta www.fnt.ro se deschide publicului pasionat de teatru, devenind o baza de date despre Festivalul National de Teatru.

Producatorul de traditie al FNT, Uniunea Teatrala din Romania (UNITER), isi doreste ca www.fnt.ro sa fie o oglinda indreptata atat spre prezent (editia din 2008 cu toate evenimentele ce o compun), cat si spre trecut, pentru valorificarea editiilor anterioare.
In acest sens, deja pot fi gasite pe www.fnt.ro arhivele editiilor din 2006 si 2007. In continuare vor fi arhivate aici informatii si fotografii despre istoricul acestui eveniment care nu a incetat de-a lungul timpului sa fie un martor al stadiului in care se afla intr-un moment sau altul teatrul romanesc.

In timpul desfasurarii Festivalului, vizitatorii site-ului vor avea ocazia sa vada imagini "la cald" cu ceea ce s-a intamplat in fiecare zi (lansari de carte, conferinte, publicul prezent la festival), postate pe site intr-un timp record.

Prin crearea, incepand din acest an a versiunii in limba engleza a site-ului sau, Festivalul National de Teatru isi doreste sa devina astfel si o platforma de comunicare internationala si de schimburi cu alte evenimente similare din teatrul european si mondial.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod