Catinca Roman si Catalin Botezatu regreta ca nu se pot casatori

Facebook Twitter Comenteaza
Catinca Roman si Catalin Botezatu regreta ca nu se pot casatori

Sambata, 27 septembrie, de la orele 17:30, la "Meriti sa fii cineva" (la Romantica) vor fi expuse controverse. Catinca Roman va juca din nou rolul de politist al modei, de aceasta data alaturi de Catalin Botezatu.

In fiecare editie din week-end, la "Meriti sa fii cineva", Catinca Roman, alaturi de cate un invitat, incearca sa creeze... aliante. Impreuna gasesc in revistele mondene cu rubrici "bine si prost imbracati" personaje nedreptatite. Si, nu in ultimul rand, transforma discursul prea serios si implicat al jurnalistilor care semneaza aceste articole intr-unul relaxat.

"De cand dau amenzi, am primit foarte multe mesaje de la telespectatorii Romantica si de la prieteni. Si de curand, am primit un cadou... dragut! O sapca de politist! Nu este cea mai fashion piesa, dar mi s-a spus sa o port... pentru ca ma prinde. Am inteles ironia! Dar merg mai departe!", a declarat, cu zambetul pe buze, Catinca. Zis si facut! Catinca va continua rubrica de politie a modei la "Meriti sa fii cineva". Iar, in editia de sambata, Catalin Botezatu isi va arata talentul de critic.

"Mon cher, imi declar inca o data, public, dragostea pentru tine si regretul ca ne stim de prea mult timp ca sa ne putem casatori...", au fost adresate de catre vedeta Romantica lui Catalin Botezatu. Regretul Catincai nu a ramas fara replica: " Prietenii buni ajung uneori si la sentimente mai profunde, deci nu se stie niciodata... Eu recunosc ca am o slabiciune pentru tine", a marturisit Catalin. "Am fi fost cu siguranta cel mai carcotas, vitriolat si fashion cuplu! Si am fi putut sta oricand in intersectia modei, sa taiem fara mila in fiecare zi cate o amenda pentru politia modei.", a conchis Catinca.

Si tot sambata, telespectatoarele Romantica vor afla care sunt tendintele in materie de pantofi. Designerii au mizat pe radacini si modele de inspiratie aristocratice, boho sau pe extravaganta anilor 80.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod