Un sfert dintre femei se prefac că au orgasm

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Iulie 2012
Un sfert dintre femei recunosc că se prefac că au orgasm la fiecare act sexual, potrivit rezultatelor unui nou studiu la care au participat aproximativ 50.000 de persoane din SUA, Australia şi Marea Britanie, informează cotidianul britanic Daily Mail.
Un sfert dintre femei recunosc că se prefac că au orgasm la fiecare act sexual, potrivit rezultatelor unui nou studiu la care au participat aproximativ 50.000 de persoane din SUA, Australia şi Marea Britanie, informează cotidianul britanic Daily Mail.

Potrivit aceluiaşi studiu, realizat de AskMen.com, 30% dintre femeile participate au declarat că nu s-au prefăcut niciodată în viaţa lor că au orgasm.

În schimb, peste o treime dintre bărbaţii participanţi la studiu au recunoscut că s-au prefăcut cel puţin o dată.

De asemenea, 40% dintre bărbaţi spun că au fost doar "relativ satisfăcuţi" de vieţile lor sexuale, dar că "se poate şi mai bine", în timp ce 22% au declarat că nu au o viaţă sexuală.

25% dintre participantele la studiu au spus că "nu sunt total satisfăcute de viaţa lor sexuală", iar 27% au declarat că "nu au o viaţă sexuală".

Problemele legate de surplusul de greutate pot reprezenta un impediment major în relaţiile sexuale, 50% dintre bărbaţi spunând că şi-ar părăsi iubita dacă aceasta s-ar îngrăşa. În schimb, 67% dintre femei spun că acest lucru nu le-ar face să-şi părăsească iubiţii.

Contrar unor păreri populare, doar 44% dintre femei au spus că ele cred în instituţia căsătoriei, comparativ cu 70% dintre bărbaţi, relatează Daily Mail.

Ducând cinismul feminin mai departe, o treime dintre femei au spus că şi-au spionat iubiţii, citind corespondenţa lor electronică şi sms-urile din telefoanele lor.

Femeile prezintă aceeaşi lipsă de încredere şi în ceea ce priveşte contracepţia. Deşi 73% dintre bărbaţi au spus că ar folosi pilule contraceptive destinate bărbaţilor dacă ar exista, doar jumătate dintre femei ar avea încredere că partenerii de viaţă îşi aduc aminte să le folosească.

Lipsa de încredere în bărbaţi este probabil justificată: peste 50% dintre aceştia au declarat că mint în ceea ce priveşte numărul partenerilor sexuali.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cristian pe 13 Aug 2012, 16:27
    Vrei un baiat cu care poate sa fi impreuna?

    eu vreaus a cunosc o fata cu care poate sa fiu impreuna.Daca vrei sa ma cunosti uite id meu bond_aikon007.Te astept pe mess.Cristi,Bucuresti 27 de ani.P.S -- nu conteaza varsta ta

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod