Un nou artist, un nou single #maimusic: Diana – „I love you, by the way"

„ <> este o piesă de dragoste. Și când spun "dragoste", nu mă refer doar la relația mea cu "Făt-Frumos", ci la toate formele pe care dragostea le poate lua. Când o persoană dragă este departe și mori de dor... îi compui o melodie! Și transpui în ea toate stările prin care treci: de dor, de speranță, de disperare, de promisiune. Toate din cauza (sau datorită, depinde de cum vedem lucrurile) iubirii. Nu e totul despre și cu iubire, de fapt?" a declarat Diana.

Single-ul este o producție HaHaHa Production, fiind compus de Diana împreună cu Marius Pop și Șerban Cazan, iar videoclipul este realizat chiar de artistă, aceasta filmând oameni care o inspiră și care o susțin, prieteni apropiați și colegi de studio.

HaHaHa Production sărbătorește luna mai cu muzică și pasiune. Provocarea: în fiecare zi a lunii mai lansăm o piesă nouă pe canalul nostru de Youtube [www.youtube.com/HaHaHaProduction], 31 de piese in 31 de zile, 16 artiști, două cd-uri, #maimusic.



Diana a absolvit Conservatorul la Viena, secția "Chitară clasică".

În prezent, este artist și compozitor HaHaHa Production, unde își compune singură piesele. De asemenea, a scris și pentru alți artiști, printre care: Smiley, Sore, Giulia, RedBlonde.

Îi recunoaștem vocea din single-ul lui Smiley -„I wish", precum și din colaborarea cu proiectul a cappella "Blue Noise", pentru piesa „Love won't run away", clasată pe locul al IV-lea la Selecția Națională Eurovision din acest an.

 

Pentru a vedea clipul piesei „I love you, by the way", click aici: https://youtu.be/DRtx4vQrnCE

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod