Un miliardar de 81 de ani s-a însurat cu un model Playboy de 24 de ani

Miliardarul austriac Richard Lugner, în vârstă de 81 de ani, s-a căsătorit cu fostul model Playboy Cathy Schmitz, în vârstă de 24 de ani, în cadrul unei ceremonii spectaculoase, care a avut loc sâmbătă, la Palatul Schonbrunn din Viena.

Aceasta este cea de-a cincea căsătorie pentru magnatul austriac, renumit şi pentru faptul că invită femei celebre pentru a-i fi alături în fiecare an la celebrul Bal al Operei de la Viena, informează site-ul nydailynews.com, citat de agenția Mediafax.

Kim este enervantă. Mă supără pentru că nu respectă programulRichard Lugner
Richard Lugner, a cărui relaţie cu fotomodelul german Cathy Schmitz a început în luna februarie, a dezvăluit presei că îşi doreşte ca noua lui căsnicie "să fie una de durată".

Înainte de ceremonie, magnatul austriac a declarat pentru publicaţia The Local: "În afară de diferenţa de vârstă, totul se potriveşte între noi".

Potrivit tabloidului Daily Mail, numeroase persoane s-au adunat sâmbătă pe străzile din Viena pentru a vedea alaiul de nuntă al miliardarului austriac.

Acesta nu a ezitat să cheltuiască sume importante pentru organizarea ceremoniei, organizată la celebrul Palat Schonbrunn şi care a inclus o plimbare a mirilor într-o caleaşcă aurie trasă de patru cai lipiţani.
Alaiul a fost condus de câteva persoane care au purtat costume tradiţionale, la petrecere s-a servit şampanie din sticle de cristal, iar mirii au eliberat doi porumbei albi după ceremonia oficială.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod