Un judecător autorizează difuzarea autopsiei fiicei lui Whitney Houston

Magistratul de la un tribunal superior din SUA a decis să suspende interdicția de a face publice rezultatele autopsiei lui Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston și Bobby Brown, care a murit în iulie 2015 după mai multe luni în comă.

Potrivit presei locale, un judecător al tribunalului din Fulton, din zona metropolitană din Atlanta (Georgia), a acceptat să fie dezvăluit rezultatul autopsiei, care era sigilat din septembrie când un alt tribunal a decis că difuzarea acestui material ar putea constitui un pericol pentru martori și compromite ancheta.

În acel moment s-a decis să fie sigilate toate rapoartele privind investigația, rapoartele toxicologice, certificatul de deces și orice document legat de autopsie.

Judecătorul Henry Newkirk a decis joi să ridice această interdicție considerând că statul nu are dreptul de a menține rezultatele autopsiei clasificate, astfel încât este o chestiune de timp până când autoritatea medicală va primi o copie semnată de judecător pentru ca materialul să devină public, relatează Agerpres.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod