Ucigaşul Mihaelei Runceanu a plecat din ţară şi s-a făcut psiholog

Închis în 1989 pentru că a omorît-o pe celebra cântăreaţă, Cosmin Ştefănescu a fost eliberat condiţionat după ce a ispăşit 17 ani de închisoare.

Remuşcările crimei care a şocat România l-au determinat pe Ştefănescu să devină pasionat de psihologie. După eliberare, el a lăsat totul în urmă şi a plecat din România, scrie ziarul Libertatea.

Închis în toamna lui '89 pentru că a sugrumat- o pe cântăreaţa Mihaela Runceanu, Cosmin Ştefănescu a fost eliberat condiţionat după ce a ispăşit 17 ani din cei 25 ani de închisoare la care fusese condamnat.

La ieşirea din penitenciar, în 2006, a încercat să ia viaţa de la zero, însă lucrurile nu au mers cum îşi dorea el, scrie ziarul citat.

La început, a încercat să-şi găsească de lucru, însă i-a fost aproape imposibil din cauza cazierului. Nici pe plan sentimental nu a avut noroc: femeia care părea că-şi doreşte o relaţie cu el l-a părăsit, astfel că Ştefănescu a luat decizia de a pleca din ţară.

"Acum mă aflu în Anglia, îmi caut de muncă, vreau să devin psiholog. Am două licenţe, una în psihologie, şi cealaltă în sociologie. Ştiu engleză şi am diplomele traduse şi legalizate. Motivaţia e în noi, trebuie doar să căutăm adânc", a declarat Cosmin Ştefănescu, citat de Libertatea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod