TVR 1 redeschide "Taverna estival"

Facebook Twitter Comenteaza
TVR 1 redeschide

Pentru telespectatorii a caror vacanta mai are de asteptat pana sa-si intre in drepturi, "Taverna estival" va aduce editii cu muzica si discutii captivante pe TVR 1.

Emisiunea prezentata de Berti Barbera si Iulian Vrabete va oferi romanilor un cadru de intalnire a muzicienilor din genurile rock, folk, blues, jazz, pop, grupati in cele mai diverse formule si abordand un repertoriu unanim cunoscut, cu protagonisti ai celorlalte segmente ale scenei cultural-artistice.
 
Telespectatorii se vor putea intalni atat cu vedete ale muzicii romanesti, cat si cu exponenti ai spiritualitatii autohtone, intr-o emisiune in care, pe langa vedetele actuale, vor fi prezente personaje ale scenei muzicale, artistice si culturale din anii '80 - '90.

Prima editie din sezonul 2008 va da publicului ocazia de a asculta cover-uri si momente de jam session, dar si piese proprii ale unor artisti precum trupa Millenium din Chisinau, Alina Sorescu, Berti Barbera si Nicu Patoi, care au lansat de curand albumul "Stringasong".
De asemenea, asa cum si-au obisnuit audienta, Berti si Iulian dau sansa de afirmare unei trupe tinere, primii fiind membrii formatiei Phenomenum.

Anul acesta, emisiunea "Taverna estival" va cuprinde doua parti distincte. Astfel, din 20 iulie, timp de patru saptamani, gazdele emisiunii ii vor aduce in fata publicului pe toti aspirantii romani, la un loc, pe scena festivalului "Cerbul de Aur", care se va desfasura in luna septembrie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod