Turneul de tenis feminin "Ruxandra Dragomir", sustinut din fonduri personale

de Ileana Voicu Ghinea, 27 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Turneul de tenis feminin
"Din cauza faptului ca partenerul de anul trecut s-a retras, m-am decis sa ofer acest turneu de 75.000 de dolari pentru fete", declara Ruxandra Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis. Sportiva face un gest curajos pentru aceste vremuri, pentru ca valoarea premiilor va fi suportata integral din veniturile  personale, pentru a salva competitia de la disparitie.

Turneul de tenis feminin care-i poarta numele se desfasoara in perioada 24 iulie – 1 august, iar semifinalele si finala sunt transmise in direct de TVR 2.  Cristian Mindru si Daniel Chican vor comenta ambele transmisiuni ale turneului ITF "Ruxandra Dragomir".
In programul TVR 2, partidele sunt dispuse astfel:  sambata, 31 iulie, de la ora 15.00 si duminica, 1 august, finala care va incepe la ora 15.00.


Desfasurat la Centrul National de Tenis din Bucuresti, turneul de tenis feminin beneficiaza de prezente de top. Nu vor lipsi de la acest turneu jucatoarele romane de top: Simona Halep (96 WTA) si Monica Niculescu (114 WTA). Ele si-au confirmat deja participarea la "urneul Ruxandra Dragomir", alaturi de multe alte jucatoare care se regasesc in topul 200 WTA.


Iata lista completa a jucatoarelor: Renata Vorocova (Cehia), Romina Oprandi (Italia), Lucie Hradecka (Cehia), Rosana De Los Rios (Paraguay), Simona Halep (Romania), Monica Niculescu (Romania), Zuzana Kucova (Slovacia), Evgeniya Rodina (Rusia), Jelena Dokic (Australia), Maria Elena Camerin (Italia), Maria Koryttseva (Ucraina), Masa Zec-Peskiric (Slovacia), Kathrin Woerle (Germania), Anna Floris (Italia), Beatriz Garcia-Vidagany (Spania), Laura Pous-Tio (Spania), Zuzana Ondraskova (Cehia), Lourdes Domingues-Lino (Spania), Maria Irigoyen (Argentina).   

"Exista un pachet minunat de turnee, pentru tenisul profesionist, pentru tenisul amator dar si pentru copii.
Acest pachet ofera posibilitatea tuturor oamenilor sa joace tenis. Vom face in acest an si un turneu profesionist pentru fete, ca o continuare a celui de anul trecut, de 100.000 de dolari. Turneul de acum se va numi 'Ruxandra Dragomir' si va fi organizat din venituri personale. Aceasta intrecere nu va folosi bani de la federatie sau de la bugetul de stat"
, incheie sportiva.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod